středa 27. dubna 2011

Zítra

Zítra na ČT1 v 17:30.

23 komentářů:

yasnnna řekl(a)...

tak to musím určitě kouknout, díky za info:)

VERONIKA (MIAUK) řekl(a)...

Nemám TV, ale až se to objeví na netu, hned na to kouknu!:)

Soňa řekl(a)...

MIAU: Studentka hudby a matematiky ? Skvělý obor.U hudby se musí počítat takty.Tak to má logiku.

Jana řekl(a)...

Tak to jsem zvědavá a moc se těším:-)

Reia Aria řekl(a)...

Soňo miluju Tvou pracovnu! Nejvíc eames, tolomeo a plechové skříňky, které mám dávno na seznamu přání! (Jestli správně identifikuju;-)). Na netu též musím zkouknout...

Jana řekl(a)...

To musím vidět! Pracovna vypadá skvěle. A doufám, že se v TV dozvím, co je to leskle šedé za dřevěnými bedýnkami. Tapeta?

Soňa řekl(a)...

To lesklé šedé za bedýnkami je totál úlet.Už jsem neměla čas něco vymýšlet a potřebovala jsem zadělat pruhled do další části půdy,takže je tam bublinková fólie:-))Teď už tam visí závěs.

Jana řekl(a)...

Bublinková folie mně teda pobavila. :-) Vypadá to báječně, závěs nemůže být hezčí. :-)

Soňa řekl(a)...

No, na živo to není zas taková sláva.Doufám,že se tomu kamera vyhla.

Bára Nováková Barathová řekl(a)...

pracovna je úžasná... vtipná kombinace starého a nového... repas židle a stolu.. a o postel-pohovce a konferenčním stolku ani nemluvě.. viděla jsem Bjehra a zajímal by mě showroom nebo obchůdek, kde jsi koupila to úžasné křeslo, lampu a hodiny... musím jít do sebe a dala jsi mi impuls.. koupím si konečně pořádnou židli do pracovny... a budu pokračovat dál.. díky

Soňa řekl(a)...

Obchod se jmenuje NABITO a nepochopíš kde - V Třinci mezi rodinnými domky.

Svatava řekl(a)...

Líbí moc!

Soňa řekl(a)...

Díky,díky.Včera jsme měli doma tak smutný den,že každá zpráva potěší dvojnásob.

VERONIKA (MIAUK) řekl(a)...

Poslušně hlásím - dokoukáno:) Moc povedený díl:) Zamilovala jsem se do růžové židle a paroží...a prostoru na "ukládání lidí"...mít takovou pracovničku, tak nedělám nic jiného,než pracuju:-)
(Ta moje kombinace M a HV byla výsledkem mé nerozhodnosti,čemu se chci věnovat více, tak jsem se rozhodla, že se rozhodovat nebudu:-)

Soňa řekl(a)...

Miluju svoji pracovnu!!Už jsem ji stihla sice zabordelařit,ale pořád je skvělá.

Kač řekl(a)...

tohle jsem prošvihla, vrr

monča řekl(a)...

Ať žije archiv TV! :o))
Moc pěkné, gratuluji, blahopřeji a "óochám" nad tolikerým prostorem.
Jen připadlo, že můj miláček křesílko-židle kamera malinko ublížila, na živo je dokonalá :o)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,
musím říct, že se mi opravdu líbí váš styl...dívám se na bydlení je hra a vždycky jsem ráda, když pokoj zařizujete vy. Nejvíce se mi asi líbilo, když jste spolupracovala s Tomášem Havránkem na pokoji pro studentku. Přesně takový pokoj bych si přála, bohužel nemám takový prostor a rodiče finance. Ani nevím, co by se s mým malým pokojem dalo udělat.Obdivuju vás jako designérku. Při zařizování pracovny se mi moc líbil nápad s přepravkami na ovoce, mamce se to moc nelíbilo, ale mě to uchvátilo :) Taky se mi líbila proměna čokoládové ložnice, žluté a červené povlečení...vaše designové kousky se mi taky moc líbí :) a to je asi tak všechno co jsem vám chtěla říct..jen jsem chtěla aby jste věděla, že jsem vaše velká obdivovatelka a nejspíše mám stejný vkus jako vy :)

Anonymní řekl(a)...

Zaujala mě dřevoštěpková podlaha. každý den kolem tohoto materiálu chodím na Masaryk.nádraží. Je materiál měkký? Nemá nepříjemný hlučný efekt, jako u plovoučky? Moc chválím a obdivuji křeslo, tipovala jsem Jindřicha Halabalu, sekla jsem se. Mirka

Soňa řekl(a)...

Pro Mirku: My jsme si dřevoštěpku natřeli tvrdým lakem,ale pokud nejste fanda do laku, dá se použít tvrdý parketový olej.Perfektně dřevo zpevní a je zachovám přirozený vzhled.Co se týká hlučnosti, dřevoštěpka je o dost silnější než klasická plovoučka.Od 18mm.My máme 22 mm a přenos zvuku nepozoruju.A navíc úžasně hřeje.PS.Taky jsme myslela ,že křeslo je od Halabaly,ale není není.

Ola řekl(a)...

Mohlo by se šiknout do pracovny - já si můžu pořídit zatím tak ten obrázek, na židli si ještě nějaký ten pátek počkám :(
http://www.etsy.com/listing/65129921/i-like-to-rock-eames-rar-poster-blue-a3 (prodejce je z ČR:)

Juro řekl(a)...

Ahoj Soňa, veľmi dobre sa Ti to podarilo. Tá pracovňa je krásna. Gratulujem

Anonymní řekl(a)...

Museli jste dřevoštěpkovou podlahu brousit nebo jste rovnou lakovali? Díky za odpověď, Hana