pondělí 4. dubna 2011

Kovový nábytek

Nic jiného mi nezbylo, než přidat na svůj e- shop kovové stolky a lampy. Časopis Bydlení asi věděl, že to už mám rok uložené v počítači a moc se k tomu nemám obnovovat sortiment, proto to vzal do svých rukou a otiskl, že stolky si klidně můžou lidi u mě koupit. A když už mi dnes zavolala druhá paní , nebylo zbytí:-)) Tak tedy ode dneška informace platí. Přidala jsem ještě lampu BENDINO, která je taky v červené a černé.


Kdo pozorně prolistoval MB, narazil na Novoretro http://www.novoretro.net/ a to je teprve pastva pro oči.! 70- 80 léta jak vyšitá. Ceny báječné. S Hanele slintáme.Muž obrací oči v sloup.
Ha a ještě perla dne.Dnes focení pro Moderní byt a pak na závěr ještě pár fotek mé osoby.(mám 4 dny hroznou rýmu,takže oči jak angorák, červený nos) Fotit se nechcííí. Jdu se namalovat a když přijdu na místo činu, fotograf řekne, že bych se ještě mohla namalovat.Tak to mi nepřidalo. Pak jsem byla poslána se převlíct.Nemám NIC na sebe!!! A už vůbec nic cool. Nevadí.Vytahuju triko I need hollyday, které mi podarovala Hanele a už má místama díry.Ale pak....15 minut...ani to nebolelo a fotky fakt hezké.Tedy aspoň ve foťáku byly hezké.Krásné kompozice, nasvětlení....Nevím, jestli to byl záměr (ale spíš jo) , stojím v ,, Božím oku" (říká se trojúhelníkovému oknu ) a za mnou to svítí a já taky a je to přesně tak , jak to má být.

6 komentářů:

Gugu řekl(a)...

Dobrý den, Soňo, a kdy má Moderní byt s Vámi vyjít? Tenhle časopis kupuju příležitostně, ale s Vámi bych si ho koupila na jistotu. :) děkuji, Lucie

Soňa řekl(a)...

To nevím ani já:-))Ale až mi dají vědět,tak určitě napíšu.

Markéta řekl(a)...

Milá Soňo, jdu Ti pochválit pěkný článek v MB!!! Doručovatelská služba mi ho doručila v neděli brzy ráno, přebýrala ho Sárinka, donesla mamince do ložnice a já ho četla ještě v posteli :)). M.

Anonymní řekl(a)...

Zdravím, nábytek zajimavý! Ale chci se zeptat zda tady bude něco zase k tvoření! :-))Co si mužeme udělat doma :-))Už se těším...

Bullik řekl(a)...

safra..tak az dnes dorazilo MB..ale hned radost!vecer se o Vas neco dozvim :-)

Soňa řekl(a)...

Jej.K tvoření? To byl předminulý příspěvek, natírala jsem staré židle ,skříně, stoly...