neděle 10. dubna 2011

Est magazime online


(photo Petr Hrubeš - šlacha Soňa)

Nová pracovna ve mě vyvolává stavy blaženosti. Je 6 ráno, piju kafe a ještě před nedělními bohoslužbami ťukám příspěvek na blog.
Konečně jsem si včera přenesla počítač, připojila bedničky, myš, scaner,tiskárnu ,LCD a byla jsem na sebe  tak pyšná, že jsem zvládla zastrčit kabely tam, kam patří.
Další dvě hodiny jsem se s kamarádem snažila marně připojit internet do zásuvky. Pak mě napadlo, jestli ten drát v zásuvce je vůbec svedený do hlavní centrály.A nebyl. Našli jsme ten pravý husí krk a naivně si mysleli, že drát protáhneme.Nicméně, výsledek odpoledního snažení to přece jen mělo.Jednak mám provizorně připojený net a jednak jsme probrali mé weby, co všechno je třeba zlepšit. Už se na tom pracuje.Díky za konzultaci Pavle!
Dnes si jdu koupit elekrikářský drát (doufám,že něco takového existuje) , pomocí kterého stáhnu kabel až ke zdířce.Tolik z kabelových zpráv.

Od Hanele jsem dostala tip na online časopis Est magazin. Krásnou recenzi si můžete přečíst na Decor8 a hlavně zde http://www.estemag.com/ si můžete listovat a kochat se hezkými věcmi a interiéry.
Zaujala mě fotodokumentace židlí od Vitry na téma :jak poznáme padělek od originálu.

http://www.youtube.com/user/estemagazine?feature=mhum#p/a/u/0/QlERXwtgigI


11 komentářů:

Ene řekl(a)...

Jak se Vám na ni sedí? :)

Soňa řekl(a)...

Sedí se na ní moc dobře,ale jako pracovní židle určitě ne.Výborná do jídelny.K tomu masivní stůl.Ostatně , takto je i všude židle prezentovaná.

Simsalabim řekl(a)...

potvrzuju tu jidelnu, jsou hodne pohodlne :) a ten masivni stul to taky jisti. http://2.bp.blogspot.com/_IQCmY679yl4/TDwLZ8Qs7NI/AAAAAAAAAR0/YUDToaJASzM/s1600/DSC_1102.jpg

btw ktera je na tom videu teda original a ktera replika?

Ene řekl(a)...

Já sním o té houpací variantě, ale manžel nechce ani slyšet :(
Nad videem jsem taky přemýšlela, rozuzlení je až v časopise - ta světlejší je replika.

Mirjanka řekl(a)...

Moc se mi líbí ta hra světel a tvarů :)) Je možné objednat si u vás tu "trojnožku" od stojací lampy?
Mimochodem, super tričko!

Soňa řekl(a)...

Trojnožku jsem použila z jiné lampy,ale konečně jsme našla výrobce,který by byl schopen něco podobného udělat.Jen nemám čas to dotáhnout.Technický výkres atd.Je tolik věcí,co bych chtěla nechat vyrobit,ale potřebovala bych se naklonovat.

monča řekl(a)...

Ach konečně jsem se dočkala a má oblíbená židle je tu! Super :o)Připravila jste pro ní krásnou pracovnu, tiše sním nad podobným prostorem...
A jak se osvědčil onen obchod ze kterého jste ji objednávala, můžete doporučit, stojí cenový rozdíl za to?
Díky a pakliže Vám nápady nechybí, přeji Vám dostatek času na ně...ikdyž ze své vlastní zkušenosti mám pocit, že právě i tím presem se derou na povrch, ale nic se nesmí přehánět. Ten nápis na Vašem tričku je hodně výstižný, snad máte nějaké v dohledu :o)

Kač řekl(a)...

Sluší, Vám i pracovně. :)
Mám dotaz, jestli jsou Vaše hrníčky vhodné do myčky? Právě dorazil balíček, tápu.

Soňa řekl(a)...

Hrníčky jsou určitě do myčky.Drhnu je už 3 roky a je to Ok.Taky vhodné do mikrovlnky.

Anonymní řekl(a)...

indoch řekl ...
Ha v rohu fotky vidím ještě nepověšené jeleny, miluju jeleny.

Soňa řekl(a)...

Tak to seš jeden z mála,kdo je miluje:-))