neděle 17. dubna 2011

Zrcadlo na míru


Chtěla jsem vyfotit zrcadlo, které jsem nechala vyrobit na míru do koupelny pro jednu mou klientku. Jak se fotí zrcadlo bez fotografa...fakt nevím.Vyšlo z toho pár hezkých fotek.
Skoro nikdo si nevšiml, že mám o 20 cm kratší vlasy, tak to radši píšu, aby jste si všimli, protože to je dost důležitý moment v dění vesmíru.

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Krásné zrcadlení........,navíc je jasné,že se něco děje,jak jde o vlasy. A úžasné bosé hohy.........,vím že tady jde hlavně o zrcadlo:)

Soňa řekl(a)...

Přesně tak.Šlo hlavně o zrcadlo:-)))Příště si nechám ještě něco vytetovat,abych zahnala krizi středního věku.

Markéta řekl(a)...

Krásná fotka!

punkveruska řekl(a)...

Kouzlo nechtěného :-), také neumím nafotit zrcadlo bez sebe..
Zaujal mně nábytek v odrazu, vypadá krásně vzdušně.
A vlasy kratší dělaj mladší. ;-)

Soňa řekl(a)...

Punkveruska: Nábytek je můj design a jsem moc ráda,že působí vzdušně.Bylo by zábavné,kdyby si lidi mohli vybírat barvy pro každý díl sedačky.Jako třeba záda bílá,jeden bok bříza a jeden bok černý.Už se na tom pracuje.

punkveruska řekl(a)...

Soňo, tak to tleskám, bezvadný nápad. :-)

monča řekl(a)...

Jak se fotí zrcadlo bez fotografa neporadím, já z toho udělala "přednost" a je to takový můj soukromý a nikde nepublikovaný deník - když si fotím interiéry před a po, pokud to jde, je tam i koupelnová fotka se zrcadlem...je to docela zajímavé, jinak se fotím nerada :o)
Zrcadlo je moc krásné!
A též mám zkrácené vlasy, nevím o kolik cm, ze zad po bradu, takže si většina všimla :o)) Prostě už sem musela, byla to nutkavá potřeba, takže rozumím té Vaší. Na tetování sem příliš velký srab :o)

Anonymní řekl(a)...

Paní Soňo, jakou nosnost má ta sysal pohovka? Děkuji, Iveta

Unknown řekl(a)...

Stativ, třeba i provizorní, a autospoušť (tu má každý foťák). To stačí k tomu, aby fotograf vyfotil zrcadlo bez fotografa:)

Unknown řekl(a)...

custom baseball jerseys
bape clothing
basketball shoes
golden goose sneakers
ferragamo sale
curry 5
hermes belts
yeezy shoes
jordan shoes
air jordan 6