čtvrtek 27. září 2012

Jak nezvlčit při homeoffice ?


Výborný odkaz na článek poslal Pavel v komentáři. 
Čtěte ZDE

U bodu číslo jedna a tři bych navrhla - Pořiďte si děti. 
Díky nim vstáváte každý den po šesté hodině, aby jste stihli svačiny a rozvoz do škol. Zbytek dne máte  díky kroužkům tak rozkouskovaný, až je vám to nemilé. Odpoledne pracovat nemůžete, ani kdyby jste chtěli, pokud nechcete, aby Vaše dítě propadlo. Zdálo by se, že děti jsou brzda, ale ve skutečnosti děti přinášejí do života balanc, vytržení ze soběstřednosti, zážitky, které by jste při práci nikdy nezažili. 
Bod 12 je krásný závěr.
..........................................................................................................................................
Včera bylo tak krásně, že jsme vytáhly ven svá fidlátka. Aby Alice aspoň trochu viděla na monitor, vyrobila jsem jí garden office.
Alice od začátku, co ke mně chodí do práce, je vždycky upravená (většinou má sukni), namalovaná , krásně upravené nehty. Nasadila laťku.





2 komentáře:

Simsalabim řekl(a)...

!!! sice nejsem klasicky freelancer, ale prace z domu je par let muj svet.. na neco jsem tak nejak sama prisla, ale nektere body jsem si mela precist driv, sakraaa :) no co, lepe pozde nez nikdy, mam to ulozeno a obcas si pripomenu co a jak .) a ty deti .. to me zatim praci moc nepreje, ale on z toho vyroste .))
( a dodatecne souhlasim s tim, ze mit po ruce checkpointy pracka, mycka atd je k nezaplaceni ,))

Soňa Malinová řekl(a)...

Sim,máš pravdu, že podnikat s malými dětmi je solidní masakr. To člověk vydrží, jen když je mladý.
Ať se daří, hodně síly, radosti z rodiny i podnikání!!!