pondělí 3. září 2012

Strašný žvásty

Nejraději bych dala na web jen fotky , kontakt a napsala.  OK. Jestli se Vám to líbí, tak mi napište a  třeba se domluvíme. Jenže nemám dost odvahy , aby jsem to takto udělala.
Surfuju po stránkách jiných studií a čtu srdceryvné příběhy, jak jim na klientech záleží. Moje psaní je v bleděmodrém. I přesto, že všechno  je pravda, celé to vyznívá jako děsné klišé.

Proč nenapíšu:,,Design mě fakt baví. Často nemůžu usnout, protože myslím na nějakou pitomou židli a když ráno jedu do truhlárny kouknout, jak židle  vypadá v reálu, prožívám duševní orgasmus.
Miluju dřevo, dub, bílou a strohost, která dává prostor pro to, aby si každý svůj prostor zabydlel po svém. Dejte mi své peníze, důvěru a navrhnu Vám nábytek, který se bude dědit po generace. Chci, aby jste každý den, když užíváte můj nábytek, cítili, jak jste výjimeční.



Design alive!!§jehegdáwhjpíd:>+<:ů""§hdbdu





16 komentářů:

Jitka řekl(a)...

Soni, takový komentář je krásně osobní a já bych se pro něj nezlobila. Neosobní výlevy o spokojenosti klientů nemám ráda, říkám si, že papír snese všechno a proto jim ani moc nevěřím.

Markéta řekl(a)...

Soni, krásně jsi to napsala...! Cítím, že to tak cítíš :))! A ty fotky, ach...♥.

Unknown řekl(a)...

Skvele napísané! Made my day.

Unknown řekl(a)...

a proc to tam presne tak nenapisete? :)

Svatava řekl(a)...

Martina má pravdu, proč to tak nenapsat? Nu, protože se člověk musí chovat i tržně, když jde s kůží na trh ;-) Soni, moc držím palce. Náhledy jsou přímo lákající.

wlcice řekl(a)...

:-)) No, a proč ne? Udělat něco, co lidi nečekají- to má přece svoje kouzlo!
Vyzařuje z toho to nadšení- a to já prostě potřebuju cítit - potřebuju kadeřnici, která i po letech stříhá s chutí, potřebuju učitele, který bez ohledu na svůj věk nebude vyhořelý a stereotypní... atd.

mě ta prezentace zkrátka nadchla ;-)
Ty otřepané neosobní a učesané fráze, ty totiž skrývají ledasco ...

AnďaH řekl(a)...

Skvěle napsané!! Mně se to líbí moc

hanele řekl(a)...

Já bych zůstala spíše u původního, jen bych změnila pár formulací (např. k vašim domovům). Osobní výlevy můžeš mít v kolonce Napsali nám/o nás ;)

Anonymní řekl(a)...

neni lepsi bily podklad misto sedeho?
jinak je to krasny a priklanim se k tomu napsat ten text o snech a dusevnim orgasmu ;-) to by bylo krasny

Pondělí řekl(a)...

Tak to tam napište! :-) Ale i to, co jste tam napsala, je pěkné. A já stejně vždycky hned klikám právě na ty fotky... :-)

Anonymní řekl(a)...

a proc to tam presne tak nenapisete? :)
No, možná raději ne ÚPLNĚ přesně tak, snad by bylo lépe, aby to bylo gramaticky správně. I když obsahově to nemá chybu.

janavalachovicova řekl(a)...

náhled stránek vypadá báječně! já bych si odpstila větu "nebyla bzch tam kde jsem dnes" páč to je pro mě typický reprezentant "milé" fráze, která neříká nic, lidi vidí, kde až jsi = od té dílny ve sklepě tady a že je to řádný kus cesty.

A aspoň kousek toho osobního projevu bych tam určitě dala, není nad to být autentický ... tedy, možná až na ty chybečky v Češtině. U blogu jetoutentický a Tvoje. Pro oficiální prezentaci bych asi dala kávu s Hanele a poprosila ji o korekturu.

Jana Procházka řekl(a)...

Od té doby,co zápasím a to je slabé slovo s rekonstrukcí kavárny,tak vím,co jsou to žvásty a kecy a vůbec takové klišoidní a prázdé a umělé a strojené kváky neberu v potaz.Faleš a přetvářku,všichni reklamují spokojenost zákazníka a skutečnost je úplně,úplně odlišná.Možná jsem i na takové alergická,nejen na ně.
Nevím,čím to je,možná se skutečně mění doba,prozíráme.Snad,doufám a věřím,mějte se krásně.

Anonymní řekl(a)...

Souhlas s Janou V. Ve všem.
A moc držím palce.

U koho jiného než u umělce se snese neklišovatost. Vlastně - kdo jiný než umělec by měl jít vůlastní cestou?

AnKor řekl(a)...

Kdybych nějaké peníze měla tak s radostí :-), napište to tam. Je to upřímné a osvěžující.

Levap řekl(a)...

Já bych měl jen malou připomínku ke grafické a typografické podobě textu. Jestli můžu poradit zarovnal bych jej na praporek, odsadil více od okrajů a dal si pozor na mezery před interpunkčními znaménky a jednoznakovkami na konci řádku.