úterý 14. února 2012

Výstava Winter





Aby té zimy nebylo málo, přidávám pozvánku na výstavu studentů s názvem ZIMA. Předskokanem před obrazy je samotný Vivaldi .Toho mám ráda.Dokonce jsem si jednou koupila CD. Je veselý na rozdíl od jiných skladatelů. Občas si zapnu ČR3 v autě a snažím se té vážné hudbě přijít na chuť, ale po půl hodině mě přepadne těžká melancholie.Musím asi ještě dozrát.
Je to jako s tím psem, zebříčkami, tříděním odpadu a sázením fazolí.

Vážení milovníci současného výtvarného umění,

Dovolte mi pozvat vás na vernisáž výstavy Winter/Zima v rámci projektu Way Around.

V tomto projektu se účastní fakulty umění univerzit z České republiky a jejich studenti se představí společně v prostoru galerie multižánrového centra Cooltour.
Prezentace mladých uměleckých talentů je jedním z hlavních cílů projektu a výstava Winter, respektive projekt Way Around, který realizujeme v roce 2012, je jednou z aktivit, které tento cíl naplňují.

V rámci výstavy uvidíte vskutku zajímavá díla a při příležitosti vernisáže zahraje Moravskoslezské komorní sdružení skladby z cyklu Čtvero ročních dob slavného skladatele Antonia Vivaldiho. Budeme rádi, když se na chvíli zastavíte, a vychutnáte si příjemnou sklenici vína spojenou s parádním vizuálním zážitkem.


Zdraví vás srdečně,

Mgr. Soňa Frídlová

Multižánrové centrum Cooltour | Multi-Disciplinary Arts Centre Cooltour
Výstaviště Černá louka, Pavilon C1, 70200 Ostrava

Žádné komentáře: