středa 15. února 2012

Dopisy o muzice

Ahoj Viktore.

Myslím, že tvé  vzkazy o muzice se budou na můj blog náramně hodit. Opravila jsem ti 5 chyb a jak sis asi všiml, i já mám problém s pravopisem. 
Ale vážně.
Elbowa jsem si pustila hned dvakrát. Poprvé kvůli zvukovému zážitku a podruhé kvůli tomu obrazovému, protože ten prostor, kabely, hodinky, muzikanti, cihly...to všechno dohromady se mi moc líbilo.

V první chvíli jsem byla mírně v šoku, protože  basista je děsně podobný mému kamarádovi Tomášovi, kterého si vzala moje spolužačka. Všechny spolužačky by to dosvědčily. K tomu všemu Tomáš hraje v kapele na basu, takže jsem si říkala, kde on se tam vzal. Až po podrobném zkoumání, jsem našla drobné odchylky.

U druhé skladby bych si pustila příště jen zvuk. Hrozně mě rušily ty její botoxové rty. Ale třeba jí křivdím a je možné , že jí těsně před natáčením  píchla do horního rtu včela.

Tvoje vzkazy mi trochu připomínají dobu, kdy jsme psaly s Hanele Nedělní přílohy. Vzájemné překvapení, co ta druhá napíše.
Hledala jsem nějakou tvoji vhodnou fotku, ale všude jsi se svojí překrásnou, blonďatou, dlouhonohou, dlouhořasou přítelkyní a to by mohlo některé čtenářky hned od začátku otrávit, takže jsem vybrala fotku tvého psa. Vypovídá o tobě víc, než druzí tuší.


3 komentáře:

Terka řekl(a)...

proste interakce

to clovek fakt moc potrebuje

dik vsem inspirativnim lidem

Anonymní řekl(a)...

Když tady řešíte tu hudbu, nemůžu jinak. Moje oblíbená - hlas, slova, klip, vše.
http://www.youtube.com/watch?v=x3xYXGMRRYk&ob=av2e

Soňa Malinová řekl(a)...

ukrutně romantické, ukrutně krásné...je to můj hit dne...dík