pondělí 13. února 2012

Co mám na stole

                          
Konečně jsme se s Alicí sešly v ,,práci"  ,  vylíčily si všechny neuvěřitelné věci a do toho se uculovaly z eufórie, že největší pracovní /zkouškové masakry máme zdárně za sebou . Máme čas na čtení, pedikůru, kamarádky, návštěvy sekáčů, zevlování do krbu. A na klienty. Život je báječný. 
Jako třešnička na dortu je iPad na mém stole. Moc děkuji panu NXY za půjčení. Mám obrovskou radost.
Mám óóóóbrovskou radost. 



Večer jsem šla dát dětem pusu.

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ta pusa je důležitá:) Jsem ráda, že máte na chvíli trochu volněji. Já si totiž pomalu začala připadat jako lenoch a kavárenský povaleč. No oproti vám! Ráda sem chodím. A právě si zabydluju pokoj, sice jen na necelý rok v cizině, ale člověk se chce i tak cítit doma, že ano?! Ještěže tady v Anglii mají tolik bazarů, kde člověk pořídí levně. Jen uznejte, židle za libru, stolek za tří. A přitom to má styl a ladí to... Občas přemýšlím, jak bych ty věci odvezla domů. Ale ne, nechám je tu, je lepší cestovat nalehko a k těm věcem se moc nevázat. Zatím ještě nemám chuť lepit se k místu... Dobrou! Iva

Soňa Malinová řekl(a)...

Bazary s mužem milujeme.Už jsme tam nakoupili spoustu věcí a měla by jste vidět naše garáže!:-) A ještě k tomu zabydlování.Kamarádka se s rodinou často stěhuje,protože její muž je kazatel.I když bydleli na ultra hnusném sídlišti , tak hned při vstupu do bytu si člověk připadal jak doma.Ted bydlí v Praze a vždycky ,když u nich spim, tak hoří svíčky a lampicky.
Mějte se v UK moc hezky!

Anonymní řekl(a)...

Čím máte přilepené ty papíry na stěnu? Nezničí se stěna při oddělání papíru? Tohle je podle mě největší peklo - jak přidělat něco na stěnu, když to tam nechci na delší dobu a přitom zdi neponičit.... Terka

Soňa Malinová řekl(a)...

http://www.fler.cz/white-fox

Lepítka prodává Andrea a Jana na Fléru.Jsou z Japonska. Mám oblepený dům:-))Neničí to lepený papír ani zeď.

Terka řekl(a)...

hehe taky mam doma 4leteho a skoro 40leteho hrace her, i kdyz ja obcas take "zaparim"

ipad jsem mela take pujceny, moc se mi libi, ale pro me je to takova"hracka" k nicemu to nevyuziji hold

Soňa Malinová řekl(a)...

K mojí práci je iPad jako stvořený. Přijedu ke klientovi. Vyfotím si iPadem prostor, pak si do něj zapíšu poznámky a na závěr si prolistujeme vizualizace a fotky. Cestou vlakem si vyřídím mejly , přečtu knihu, poslechnu hudbu.Jedna placka a tolik užitku!:-))

Anonymní řekl(a)...

Díky za tip na s-lepičku. Asi to budu muset vyzkoušet. T.

hanele řekl(a)...

ještě že se blíží narozeniny :)

Anonymní řekl(a)...

Na Ipad nedam dopustit... Od chvilky co jsem ho dostala od sveho muze ho nedam z ruky :) Happy wife, happy life... pise se na nem :) Zuzi (z Danska)

Unknown řekl(a)...

bags replica gucci n74 a4c83r4r16 replica louis vuitton v36 j0o21j2e33 buy replica bags online r22 m3m45u6o53

saysloo řekl(a)...

Ysl replica w39 c8r45s6j86 replica bags buy online x46 m1c22e4x87 high end replica bags h57 y7h16b0i33