pátek 2. června 2023

Bydlet jako

 Dnes v bedýnce. V 16:45 na ČT1 v pořadu Bydlet jako 

Klasicky jsem na to zapomněla. Vždyť se to taky točilo v únoru, pak  pracovní resty, měsíční marodění a zase resty. 

Už během natáčení jsem věděla, co jsem mohla udělat lépe. Dotáhnout dekorace. Dát i sebe více do gala. Ale v tom švunku mezi samotnou výrobou, zařizováním a účinkováním mi vždycky mozek trochu vypne. 


původní stav před natáčením


...

Ráno jsem byla na vstupní prohlídce u mojí nové obvodní. Úplně jiný přístup. Sestra taky milá. Dokonce zvedá i telefony, když se člověk potřebuje dozvědět výsledky nebo napsat recept na léky.

...

Našla jsem poučný web Zachraň jídlo . Skvělý oddíl rady a tipy. Dozvíte se jak skladovat potraviny, jak nakupovat, jak ukládat věci do lednice, základy mražení, co se zbylým jídlem, recepty ze zbytků...

U nás doma se občas taky něco vyhodí. Určitě zřídím do lednice záchranářský box.

Včera jsem uklidila špajz. Podezřele mnoho molů. Tentokrát si udělali pěstírnu v loupaných mandlích. Pro jistotu jsem nalouskala všechny vlašské ořechy a dala do sklenic. Už jsem to měla udělat na podzim, ale až teď jsem se rozhoupala. 




7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Náhodně jsem koukla na odpolední program Bydlet jako... to je přece ono, avizované bydlení paní Soni. Moc pěkně řešení a jen tak mezi námi děvčaty,moc Vám to slušelo.
Ta druhá ložnice byla také na 1***. U první famózní řešení krytu na topení.
Zdravím a dodatečně přeji k narozeninám hodně zdraví, štěstí a úspěchů jak v osobním,tak v profesním životě. Marta

IK řekl(a)...

Loznice je nadherna! Hned bych se zavrtala do kresla a cetla a cetla!
IK

Anonymní řekl(a)...

Vámi proměněná ložnice se mi velmi líbí. Přeji Vám ať se Vám tak krásně povedou i všechny další projekty.

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuji všem.

vranka řekl(a)...

Jste krásná a moc šikovná žena. Líbí se mi Váš pohled na svět. Proměna byla velice estetická a oku lahodící.Hodně štěstí do další práce.

nominek řekl(a)...

Taky jsem úplně náhodou pustila v tu dobu vysílání televizi, a protože jsem zde zrovna nedávno četla nějaký starší článek zmiňující tu výšku Romana Zacha, nemohla jsem si nechat ujít to "vzhlížení" k němu - přišlo mi to moc milé :-)

A proměna ložnice (nevím, jestli předtím bylo ještě něco jiného) se mi líbila ohromně, tak krásně jednoduchá a funkční. Dostaly mě ty praktické detaily myslící i na riziko plísně za skříní, výklopný kryt radiátoru... (k tomu bezvadně doladěný lustr). A čtecí křeslo vypadalo extra pohodlně.
Pořad běžně nesleduji, ale moc se mi to líbilo.

Anonymní řekl(a)...

Soni, konečně jsem se koukla na pořad bydlet jako..a byla jsem moc nadšená. Já tě chci doma. Je někde na blogu popsané jak taková spolupráce, nebo najmutí si tě funguje? Myslím tím třeba i tu cenu, ale i to, zda jen navrhuješ, nebo i zajišťuješ ty truhláře, řemeslníky, podlaháře....no všechno okolo. Děkuji
Kamila z Ka..