neděle 4. června 2023

NITERNICE

 Člověk si myslí, že blogy už jsou pro všechny ztracený čas, ale ještě tu pár nadšenců zůstává. 

Přes Padesátku Míšu jsem objevila Niternici . Krásná, vtipná  samoživitelka . Jediný problém je, že nemá na blogu archiv blogu, tím pádem se to nedá číst zpětně od začátku. Nebo dá, ale dost pracně. Dorolovat do konce a číst co nejdéle, co to jde. Další den dorolovat tam, kde jsem skončila.

Jdu jí napsat.

4 komentáře:

K. řekl(a)...

Niternici jsem četla pravidelně. Teď k ní moc často už nezavítám, ale sleduji její profil na Instagramu. Vždycky mě bavily ty její zážitky z krámu, kde pracovala.

Soňa Malinová řekl(a)...

Skvělé, že od práce v krámu se dostala k práci, která ji baví.

JO řekl(a)...

Dobrý den, nemusíte rolovat každý den až tam, kde jste skončila. Stačí si poslední přečtenou stránku uložit do "oblíbených položek" a další den na tuto "oblíbenou položku" pouze kliknout a poté opět poslední přečtenou stránku uložit do "oblíbených" - nový odkaz přepíše ten starý nebo se uloží další a ten původní můžete odstranit. Řekla bych, že "oblíbené položky" má každý prohlížeč. Já používám MS EDGE a přidat položku do "oblíbené" mohu pomocí ikony hvězdy, která je na konci řádku s adresou. V nastavení si potom mohu tyto "oblíbené položky" různě spravovat - dávat je do složek ap. Takto si uchovávám kontakt na různé zajímavé články nebo stránky. A že jich je... Omlouvám se, pokud radím něco, co dávno používáte :) Jana

Soňa Malinová řekl(a)...

Jano, to je skvělý life hack! Děkuji