úterý 14. února 2012

První den s iPad....

 .... je hravý. Musím si zvykat na zavírání pěti prsty, ale jinak se to chová úplně stejně.
Už dříve jsem někde zaslechla, že je možné se připojit k síti přes telefon, aniž by jste museli mít v iPadu  sim kartu.Určitě většina teď obrací oči v sloup a říká:,, jééééé, to víme, přeskoč..."
Ale jsou i tací, co mají iPhone rok a neví základní věci, jako že je tam služba iMessage,  nebo že by si mohli stahovat nějaké aplikace.
Když tedy člověk má placenou službu u mobilního operátora za připojení k internetu, proč nevyužít možnosti si připojit i iPad , aniž by jste platili další peníze navíc.
Stačí k tomu jediná věc. Přepnout si telefon na Personal Hotspot a rázem se iPhone stane malou wifi,  díky níž se  připojíte k internetu i s iPadem.(samozřejmě, pokud máte jakoukoliv jinou wifi v dosahu, tak to není nutné. například domácí wifi , v kavárně atd) .Chvíli mi to sice trvalo, než jsem se proklikala tam, kam jsem se měla, ale vážně to funguje. Můj IT učitel by ze mne měl radost a až si to bude číst, bude se poplácávat po ramenou, jaké že to dělám pokroky.

Milá překvapení:

-Muž dnes dorazil s pugétem a poukázkou na masáž do toho nejhezčího salónu v Havířově. Je to tak trochu podpásovka vzhledem k tomu, že ho neslavíme . Ale asi už slavíme nebo co. Hezká podpásovka. Hned zítra se objednám.
-Napsala mi dnes jedna  paní, že jsem se spletla a poslala jí zboží na dobírku o 1000,- méně, než mělo být.A že by ráda poslala zbytek peněz na můj účet. Není to hezké?


- Příští příspěvek napíše někdo jiný! Překvapení pro Vás.




4 komentáře:

monča řekl(a)...

Moc hezký sál!

Alizia řekl(a)...

Jj s iPhonem se dají dělat věci! Stále přicházím na něco nového a pořád mě něčím překvapuje :-) Ten iPad asi taky bude mazlík :-)

Terka řekl(a)...

suprrrr!

wlcice řekl(a)...

iPad jsem si zamilovala, sžíváme se, mnohdy je zatím chytřejší než já ;-), ale super vynález- žádná kabela s noťasem- šup do kabelky a jde se :-)