úterý 15. listopadu 2011

Pro Šárku

 Uvnitř jsou zásuvky a led pásky.
Tak kterou ? Hořčice nakonec byla moc divoko. 

Co se týká kuchyní ,IKEA by měla být  naprostá nouzovka. Hrany a pojezdy dostávají zabrat a aby linka nevypadala odrbaně už za dva roky, je lepší trochu zainvestovat.
Moc díky za Vaše podněty, komentáře.

10 komentářů:

hanele řekl(a)...

hehe, nouzovka slouží už desátý rok :) a ta kuchyň je krásná, ale na nás bordelárníky je příliš uklizená a tím pádem studená :)

Soňa Malinová řekl(a)...

My bychom jí hodně rychle zabydlily:-))Z minimalismu bych do týdne udělala maxičurbes.

Reia Aria řekl(a)...

Jééé, Soňo moc díky! Já snad nemám vůbec představivost, je to skvělé:-)

QualityDesign řekl(a)...

Soňo, díky za osvětu... všem radím podobně: Ikea nouzové řešení, Oresi, Dekodom a podobné nikdy! Když truhlář, tak jen hodně dobrý. Do kuchyně je opravdu lepší dát více peněz a hlavně nechat si poradit, vrátí se to

Anonymní řekl(a)...

šedou !

Unknown řekl(a)...

Ten nápad s prehlbenou pracovnou plochou sa mi veľmi páči. Ja by som si tam napríklad nastrkal všetky mini spotrebiče a keby ich bola potreba, hop hore.

a keď si spomenula v predchádzajúcom článku krkolomné kovania, nepoznáš nejaké ktoré sa ti vysunie zhora nadol, ťukneš do dosky a dole sa ti zosunie skrinka, niečo ako výťah, alebo šuflík otočený o 90 stupňov.

Soňa Malinová řekl(a)...

Feri, potřebovala bych poslat náčrtek.Ta slovenština a výtah...jsem to nějak nechytla.A vobec,ako sa máš?Už jsem dlho neohlizela tvoje weby. Máš tam naozaj pekné veci.

Soňa Malinová řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown řekl(a)...

:) narýchlo som nakreslil toto http://dl.dropbox.com/u/3196270/skrinka.jpg
prešiel som aj celý katalóg hettichu a nič tam. ale kdesi v hlave sa mi marí že už som to videl niekde zrealizované.

a ďakujem za opýtanie, mám sa fajn. presťahoval som sa do starého bytu a mám tu voľnú ruku čo sa týka rekonštrukcie (byt kamarátovho dedka), takže si mädlím ruky a čmáram do zápisníku.

a ak by si si chcela pozrieť ako to u mňa vyzeralo predtým (čo som aj niekde v komentoch sľuboval že pošlem) tak semsa http://vimeo.com/31054119

Jana řekl(a)...

nám nouzovka taky slouží skvěle a jsme spokojení, nedšení stále... Nic odrbané, nic poškrábané a doufáme, že dalších pár let fungovat bude :)