úterý 29. listopadu 2011

Focení

Nedočkaví vyhlíželi na blogu, kdy už budou trika ,,NO A"  k prodeji  a já úplně zapomněla na slib, že o tom napíšu.  Napravuji. Naštěstí Pavla (slečna, žena??) mě dokopala k tomu, aby jsem tričko nafotila a poslala fotku. Původně jsem myslela,  že bych si zase  najala Jardu  na focení, ale ještě pořád mám v živé paměti, jak to posledně dopadlo. ( ne jeho vinou) Zde pozůstatek po demoličním focení.





Takových ,,dírek" tam bylo asi 6. Stříbrná fólie je z autolékárničky a kdyby jste to nevěděli, balí se do ní zranění, aby neprochladli. A nebo.... tím můžete zalepit díry . Sekundové lepidlo se jmenuje sekundové, protože je schopné do sekundy zcela znecitlivět prsty na rukou a do druhé sekundy se vytočíte, protože to, co lepíte , nedrží..


 Dnes Jana dorazila na pracovní poradu a hádejte, co jsme dělaly ? Co fotka, to Jana krásná. Už po druhé se mi stalo, že při focení jsem zapomněla, že fotím produkt a  spíš jsem myslela na to, aby lidé byli krásní. Pak se  stane, že není vyfocená sedačka, kvůli které jsme pronajímali studio a nebo že triko není vidět celé. Za to krásné oči Jany ano:-))
Výsledek můžete vidět zde http://www.malinadesign.com/katalog.php?pmi=99





Nechala jsem natisknout taky pár pánských triček Beating for design.Tak mě napadlo, že by to mohla být hezká cena pro vítěze dalšího kvízu na téma design. Promyslím otázky a brzy soutěž vyhlásím.

11 komentářů:

Soňa Malinová řekl(a)...

Veve:Mám jen velikost L.Velikost M se dělá tak,že se tričko strčí do sušičky:-))Třeba Veve bude mít první správnou odpověď na kvíz.

disonance řekl(a)...

A co dat pánská trička i do prodeje? Vánoce na krku a tohle by byl skvělý dárek pro mého muže. Mohl by to dostat v sadě s polštářem. :-)
Jinak dámské tričko s tímtéž motivem by zase potěšilo mě. :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Je pravda,že už se mi ozvalo více holek, co by chtělo Beating for design.Pánské triko musím nafotit.Hledám vhodný model s hezkým hrudníkem:-)

Anonymní řekl(a)...

A co třeba dámské triko ve velikosti C :-)) Třeba MO.....C? a za otazník číslo...

Soňa Malinová řekl(a)...

Velikost C a ještě na nich kruhy, to by mohli kolemjdoucí taky narazit do sloupu:-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Ale jinak vtipná slovní hříčka.

Lucie řekl(a)...

No, dámy... docela by mě zajímalo, co byste chtěli dát na má trička, když nosím podprsenku s košíčky F.... :-) Že by BA ..F? (No, nevím, asi bych neměla odvahu v tom vyjít mezi lidi... představa, že bych si v tom stoupla před studenty.. no, asi bych nic nenaučila... :-D)

Soňa Malinová řekl(a)...

Neuvěřitelné, na jaký máte fantas:-))

Už tu máme MO C
BA F

Ola řekl(a)...

Beating for design by byl supr dárek pro mého manžela s vrozenou vadou srdce, jen bych tam chtěla dostat to jeho EKG, případně rentgen celého srdce, který stojí za to! A No A musím mít. Jen mi vrtá hlavou, jak velká je velikost S a M, protože já to mám jak kdy.

Soňa Malinová řekl(a)...

Hmm.To se špatně vysvětluje ,,S" je velikost 38-40. Jana má velikost 36 a na fotce má velikost ,,S".Tím,že tričko má volný střih a dole širší manžetu, je pro více velikostí a pořád to vypadá dobře. Podle fotky Olu tipuji na ,,S" :-))

Anonymní řekl(a)...

Jé, Soni, to je paráda... taky mám doma jednoho adepta pro beating for design! Tak honem toho modela... mávám do OV, Světlana