sobota 8. října 2011

Hlásí se Vám Praha

Každý den  jeden zásadní moment, kdy si říkám, že to stojí za to tady být. Mám totiž v sobě celou dobu vnitřní rozpor. Od prvního dne se mi hrozně stýská po domově a mám záchvěvy nasednout zpátky na vlak. Na druhou stranu vím, že jen co bych dojela domů, litovala bych, že jsem volno nevyužila.
Ležím v posteli a píšu na notebooku přátel, kteří mě dva dny hostí Je zvláštní chodit  v pyžamu v bytě mých bývalých klientů / současných přátel. Je skvělé cítit se jako doma  a není to tím, že jsem byt zařizovala.
Výborná večeře z dýně a řas , svíčky, víno....pecha kucha nigt (překlad :Noc povídání či tlachů)
Mimochodem, dnes v 17:45 na ČT2 bude krátká reportáž o PKNO http://www.ceskatelevize.cz/ct2/umeni/
 Podívám se zpětně, protože dnes mám v plánu ulovit mého bratra a ještě jednou se podívat na výstavu na Hybernské ulici.
přeju hezkou sobotu









4 komentáře:

Simsalabim řekl(a)...

pozdravuj .) my uz jsme zpet. presne mi ctes myslenky - styskalo se mi, bylo to logisticky dost narocne, ale byla by velka skoda nevyuzit volna a nejet do Mesta, i kdyz v mem pripade jen na dva dny cisteho casu. Uzivej designblok, tesim se na zazitky a fotky, ja jsem sporkovsky palac nestihla, jen futurum v karline :(

Rouna řekl(a)...

mě ta Hybernská moc nezaujala..

Soňa Malinová řekl(a)...

Koupila jsem si na Hybernský krásné vystřihovánky a objevila nový obchod s nábytek.Nejhezčí instalace DB.Chce to projít na dvakrát.Zjistila jsem až na podruhé,že jsem některé skvělé designéry minula.Za hodinu Café V lese.:-)))

Rouna řekl(a)...

Jó, je fakt, že já na Hybernský byla jen jednou, kdežto Invalidovnu jsem šla dvakrát .)