úterý 11. října 2011

Instalace


Je to sice už rok, ale mám pořád v živé paměti, jak jsme s Jakubem a Evou dělali instalaci  na Designbloku. Hrozné psycho . Nezbývalo, než se pořád smát. To ještě Jakub nevěděl, že ho o rok později smích přejde při rekonstrukci  prodejny s hodinkami.
J. taky píše  blog  - o hodinkách. Hodně civilně, tím pádem čtivé i pro laika.  Někteří stále ještě tápou, ale je to tak - Hanele http://zivothanele.blogspot.com/ je jeho žena.To jenom, aby bylo jasno.

Už chápete, proč mě letos zajímaly nejen výrobky, ale způsoby instalace . 
Lesík s lavičkou od architektonického studia byla velmi povedená prezentace. Unavení návštěvníci posedávali v koutku a kochali se přírodou .K tomu paprsky slunce ...nádhera.
Kdo miluje zahrady, zákoutí, nic okázalého, soulad s okolím, tak tady může chvíli spočinout....







2 komentáře:

Kuba řekl(a)...

právě včera jsem se tady s někým od db bavil a v podstatě mi říkal podobný názor, jako ja tadyhle: http://www.youngprimitive.cz/komentuj/3544

Soňa Malinová řekl(a)...

To RETROBO je skvělé.Dík za tip. O nich musím napsat. NIKE na 100m2 mě taky udivil.Ale kdybych jela jen kvůli jedné firmě,kterou jsem tam našla, stálo to za to.Už tři dny listuju jejich katalogem a raduju se.A přesně.Instalace byly mnohdy hezčí než samotný produkt.Ale i to se počítá.