sobota 29. října 2011

Kam vyrazit v listopadu

Fashion Crossroad - víkend nezávislé designové módy v Ostravě:
25. – 27. listopadu 




Poslední dobou to vypadá, že jsem se probudila ze sna a objevila Moravu. Je to hlavně tím, že jsem ve spojení s ,,klíčovými" lidmi, kteří vědí, kde se co zásadního děje. Stačí sledovat FB a nebo zajít na narozeninovou oslavu a chvíli plkat s neteří Zuzi (rok staré foto - novější nemám) . V tu chvíli  věkový rozdíl 18 let jakoby nebyl.O Fashion Crossroad slyším ze všech stran .Soudě podle videa, je zcela regulérní Crossroad srovnávat s akcí jako je CodeMode. Koukněte na jejich weby (viz hned nahoře) .Vypadá to hodně profi.

Zuzka mi nesla vlečku na svatbě , když jí byly 4 roky  a teď se potkáváme na  akcích v Ostravě:-))


 Kluci zásadně na narozeniny dárky kreslí. Prý se bez hudby kreslit nedá. Až později jsem si všimla, co má  David za obrázek na triku.


Pokud někdo z Vás už byl na květnové akci  Croosroad , uvítám osobní dojmy. Hádám, že  Simsalabim si něco takového nenechala ujít.Nebo zrovna rodila?

3 komentáře:

Simsalabim řekl(a)...

hihi rodila sem az v pondeli, v patek jsem tam jeste byla hezky kulata :)) a chystam se i ted s panem prirustkem :)) http://sneakers-vs-heels.blogspot.com/2011/05/lace-mama.html tady jsou me dojmy (v textu) a kulatost v obrazcich :)) tak pokud budou prat okolnosti, vidime se? :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak to se musíme konečně sejít! Ten porod jsem napsala jen jako vtip a ty jsi vážně rodila:-))

Unknown řekl(a)...

Jak se dál prosím jmenuje ten David...?Strašně by mě to zajmalo...PS:ten poslední obrázek