pondělí 16. února 2009

Sklo od Šípka

(nožka, na které to opravdu stojí)

Než Vás zahrnu fotkami z Prahy, přidám fotku kousku,který ulovila kamarádka na výstavě skla v Karviné.
Mezi barevnými paskvily SOŠ sklářské stály dvě číšky od Šípka, které byly tak ladné ,že kamarádka neodolala a jednu si koupila. Od této chvíle měním názor na pana Bořka a smekám. Skoro se divím,že něco tak něžného udělal chlap.
Když bych to porovnala s dojmy z Pragointeriéru, nebylo tam nic, nad čím bych vzdychla Ach!
Jakoby tam vystavovali nábytek do sendvičových domů.
Naštěstí pobyt v Praze mi zpříjemnil večer u spolužačky a dopoledne u První blogové známé.http://andreatachezyova.blogspot.com/
Byla jsem tak zvědavá,jak vypadá a jestli grafiky jsou opravdu tak krásné, jako na blogu. A jsou ještě krásnější na živo - obraz osobnosti, která je tvoří.Napsala bych ještě více,ale když nás tak v novinách masírují, jak si máme chránit soukromí, tak už jen dodávám, že impulz do další mojí práce přišel od jinud, než jsem čekala.



6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Diky prvni blogove zname jsem se ja dostala na Vas blog a web. Odkazy na Andreinom blogu ma vzdy zaujimaju.padlo mi do oka chutne meno Malinova.Hrnky s drobnymi kytickami poznam a pacia sa mi.
Moj mrtvy blog je u Andrey pod nazvom laromfarom.
at se dari!
Maria Fulkova

Andrea Tachezy řekl(a)...

Soňo, díky! :-)
No,kvůli těm skleničkám bych taky vzala Šípka na milost. Marienka by měla svůj blog resuscitovat, má krásné fotky a vtipné texty.

Soňa řekl(a)...

Láryfáry je krásná přezdívka.Proč se nemůžu dopídit k textům na blogu?

Andrea Tachezy řekl(a)...

Protože už tam nejsou, nebo byly na jiném - zkušebním :-) Tak doufám, že se zase někdy někde objeví.

Anonymní řekl(a)...

Indoch řekl ...
Milé Dámy, pokud se chcete pokochat překrásným vinným sklem doporučuji designera Jiřího Pelcla. Jeho porcelán je také krásný. Link je pelcl.cz

Tina Petersen řekl(a)...

Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

Představil jsem mu mnoho párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Jsem pevně přesvědčen, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818