pátek 1. února 2019

Jsme totálně zasekaní...

...u seriálů na HBO GO . Konečně jsme se rozhoupali a přihlásili se na jejich kanál. První měsíc zdarma  a pak měsíčně  129,- kč. 
Pro ty, co se moc neorientují, stačí najet na jejich stránky, dát přihlašovací údaje, vytvořit heslo a přidat číslo platební karty (pokud se do měsíce neodhlásíte, začnou z karty strhávat měsíční paušál
Sledovat můžete na jakémkoliv zařízení( notebook, telefon), které je připojeno k wifi . 

Sjeli jsme první řadu The Wire - Špína Baltimoru 
Já celou druhou řadu Terapie s Rodenem. Jednu pacientku jsem přeskakovala. Scénář skvělý. Herecké výkony tak různě, ale celkově fajn. Koukám většinou v galerii. Jak je brzy tma a lidi v té kose moc nechodí, mám občas myšky jít domů dřív. Se seriálem to vždycky doklepu až do konce.




Na stěně v pracovně má  Roden  String police. Vypadají jako originál z 50. let.
Pod nimi desky, gramofon ...moc hezké.

Zajímalo by mě, kde ty dekorace berou. Přece nekoupili String police, desky, gramofon a mraky jiných věcí  jen kvůli seriálu. To by mohla vědět Lucie. Co?










4 komentáře:

monča řekl(a)...

Dokoukala sem 1. sérii a začínám 2. Ted budu přemýšlet, kterou herečku přeskakuješ 😄
Pokud mohu přispět svou zkušeností z nezávislého filmu, tak tam to bylo tak, že se vybral vhodný reálný interiér a ten se doplnil a upravil jak bylo potřeba.

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuji, Moni.

Unknown řekl(a)...

..taky jsem zvědavá, koho jste skočila. Tipuju silný afekt Zdeny Studénkové, která se vlastně nechce léčit. Petra Vicková

Anonymní řekl(a)...

V druhé řadě Terapie byla právnička Táňa, manželé Neumannovi, nemocná Viola a kolegyně Dita....já už mám dokoukány všechny díly...a v druhé řadě jsem "nemusela" Terezu Brodskou coby právničku Táňu. Prozdradíte, kdo iritoval Vás? J.