sobota 23. února 2019

Stojí mi to za to ?


( obklad z Itálie) 

Mohla jsem dát jakýkoliv hezký obklad dostupný v ČR. Všechno se tím pozdrželo. Hlavně tím, že stavební firma tvrdila, že obklad bude dostupný až kdoví kdy a snažila se investora od koupě odradit. Tady ještě stavební firmy nechápou, že si všechno nenakoupí ve svém oblíbeném velkoskladu, ale že se prostě objednává kus po kusu na internetu a design je neměnný, pokud k tomu není zásadní důvod.


Další anabáze byla samotné obkládání. Jeden den jsem se vzbudila ve tři ráno s myšlenkou, jestli vůbec můj podrobný nákres doputoval k obkladači. Kvůli obkladu jsme si volali nejméně desetkrát. Obkladač naštěstí měl opravdu snahu se mnou prokonzultovat každý detail. 

Třikrát jsem jela do obchodu s pracovními deskami, protože se ukázalo, že obklad je černý jen do chvíle, než k němu přiložíte černou desku. Ve skutečnosti je temně, ale opravdu temně hnědočerný a černá deska se k tomu tedy nehodí.

Takže si říkám, jestli mi ty komplikace za to stojí.


Ale zas ta radost, když už je to na stěně.










6 komentářů:

Marcela - Nordic Passion řekl(a)...

Ten obklad je uzasnyyyy. A obdivuju, ze jste takovy perfekcionista, i když si tím asi clovek komplikuje zivot. Ukazete pak i celkový výsledek? M.

lucie řekl(a)...

equipe ceramicas? :)

Anonymní řekl(a)...

je obdivuhodne dostat svym snum, vysledek pak stoji za to! krasne. gabina

Anonymní řekl(a)...

ty mame v kuchyni taky (a co jsem se jich nashanela, s dodavkou samotnou uz to slo hladce). a, jestli Vas to zajima, ani seda neni seda a bila uz vubec neni bila. ale nakonec jsme se s tim vyporadali. mentalne. magdalena

Soňa Malinová řekl(a)...

Výsledek ukážu. Doufám, že to zvládneme i nafotit.

Soňa Malinová řekl(a)...

Magdaléno, vy mě děsíte. Od teď chci vidět všechny vzorky na živo.