čtvrtek 28. února 2019

Malé kroky vpřed


Včera jsem měla schůzku s novou dobrovolnicí na ,,babysitting" galerie. Šárka je v mém věku, milá, zodpovědná a zrovna ve fázi, kdy odchází ze zaměstnání na volnou nohu.
Krásně mezi nás zapadne.

Zadala jsem konečně výrobu značení na fasádu galerie. Před rokem nám vlajku odvál vítr a už rok jsme dost inkognito.

Filip (grafik, dobrovolník na dálku) upravil náhledy WORKSHOPU     na  stránkách galerie. Hezky přehledné nejen navenek, ale i uvnitř redakčního systému. Díky, Filipe, za trpělivost.


Tento týden jsem si znovu zopakovala písmomalířství ze střední školy.
Když už jsem vymyslela univerzální výzdobu pro mladé, staré, věřící a nevěřící do klubu v církevní budově, tak jsem se zadrhla na realizaci.
Původní plán byl, vyrobil šablony, nalepit na stěnu, přestříkat.( aby to vypadalo fakt profi) Záležitost jednoho odpoledne.
Tak za prvé se mi podařilo hned první šablonu při lepení zničit. Zmuchlat. Trochu jsem tušila, že by to chtělo čtyři ruce, ale to já néééé. Když už jsem jednu nalepit, tak se ukázalo, že nedrží tak dobře, jak bych potřebovala. Po přestříkání barva zalezla pod fólii. Okraje otřepané.

Takže hezky ručně předkreslit a namalovat. Ještě dvě  odpoledne a mám to.




po přestříkání fólie



                                                   Marek / grafik vymyslel krásné fonty 



......

Minulý pátek jsme slavily narozeniny od Silvy. Probraly práci, sex, děti. Gabka nastoupila do nové práce. Přešla od asistentky advokátky na pozici asistentky pro 20 mladých mužů v automobilce. Dost si polepšila :)

Na tři dny u nás bydlel Danův kamarád. Běh, focení a na zahradě trochu nablito.

A tak my tady žijeme.


Žádné komentáře: