úterý 9. října 2018

Uvidíme se na Design bloku?


Letos bude mít Marianne Bydlení instalaci na Design Bloku ze Stringu. Vyšlo to z jejich strany . Nábytek už putuje ze Švédska. Kromě Stringu tam uvidíte i mě. ( pátek , sobota, neděle) 


Vybártrovali jsme ještě pár věcí, jedna z nich je nabídka pro čtenáře: roční předplatné a k tomu dostanou jako dárek můj džbán a misku. Tomu říkám kauf. Koupíte někomu předplatné a keramiku si necháte. Nebo naopak. Nebo si necháte všechno...cha chá.

Budu moc ráda, když se zastavíte. I když o String nestojíte. Ti co o String stojí, dostanou při objednávce na místě na String 10% slevu. Budu tam mít i Macbook, na kterém můžeme doladit sestavu.

Ty bláho. Tolik keců o poličkách. Tak ještě něco z beauty okénka, ať vás dorazím.



Včera poprvé u nové kosmetičky.  40 minut pečlivá úprava a barvení obočí. Málem jsem na lehátku usla. 
Paní kosmetička je bývalá operní pěvkyně Národního divadla v Ostravě. Velký rozhled nejen v oblasti kultury.
Čím dál víc se setkávám s lidmi, co podnikají v oboru, který není ,,na úrovni" jejich vzdělání, ale nesmírně je to baví. Snad i naše děti si najdou to své místo, nehledě na společenskou prestiž.

12 komentářů:

Ta Ita řekl(a)...

Bezva zprávy!:-)
To předplatné s Vaší keramikou bude k objednání jen na Design bloku nebo i jinak?
Zdravím z Brna *jitka

Soňa Malinová řekl(a)...

Myslím, že jakkoliv, až to vyjde v časopise.

Anonymní řekl(a)...

Soňo, vzpomněla jsem si, že asi tak před osmi lety, když jsem objevila váš blog jste tu měla nějaký článek, ve kterém jste, pokud se nepletu, skládala origami jeřáby z papírů z designblokového katalogu, či tak něco :-) Mám vás díky tomu spojenou právě s touto akcí.

Každopádně gratuluji ke spolupráci a možnosti rozšířit povědomí o Vašá tvorbě dál.


Veronika

Jana řekl(a)...

Soni, tak já dorazím v sobotu. Juchů!

Anonymní řekl(a)...

Dobry den Sono,jiz delsi dobu sleduji vas blog a mam vas stale radeji..uvizla jste mi v pameti jiz od poradu bydleni je hra a vas blog objevila nahodou.Jste skromna,pokorna,pracovita zena.Moc vam preji,at se vam ve vsem dari.Mimochodem string me velmi zaujal...

Soňa Malinová řekl(a)...

Na jeřáby z katalogu jsem úplně zapomněla. Katalogy mi zbyly z mojí účasti na DB, když jsem vystavovala svůj nábytek Sysal. To byla hrůza.Myslím, že jen co jsem nábytek nainstalovala, odjela jsem domů.

Soňa Malinová řekl(a)...

Janíí, to mi udělá radost.A přespíš v Praze?

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Soňo, prosím, jakou má String nosnost, když se použijí ty kratší bočnice ? Lze ho použít jako knihovnu (myslím kvůli váze knih)? děkuju Ester

Soňa Malinová řekl(a)...

Zdravím Ester. String je původně navržený hlavně jako knihovna. Postupně vyvinuli moduly do šatny, koupelen atd. Je tam hmotnostní omezení. Na jednu polici délky 80 cm se může dát 15 kg knih a na polici 60 cm se může dát 25 kg knih.Při větší zátěži by se mohly police prohýbat. Samozřejmě se musí String dobře ukotvit na hmoždinky do zdi.

Jana řekl(a)...

Soni, to bych mohla, že jo....napíšu a domluvíme se...

Anonymní řekl(a)...

Uvidíme se- moje Blondýna plánuje nový teeny pokoj...tak Vám ji tam přivedu, vy už si to spolu doladíte,,,žejo!..? Těšíme se, Sylvie

Soňa Malinová řekl(a)...

Jasné!