sobota 6. října 2018

Pomalu měním...


...chalupářské a rustikální prvky. Stačí, že už sám dům je 130 let starý. 
Lampu z IKEA za lampu z IKEA. To je invence. 






Lampu jsem víc svěsila. Večer to působí mnohem útulněji. Barva ladí ke lněným závěsům.
( i D. je nadšený. Zrovna něco u stolu sepisuje. Koukám na něj z gauče v obýváku, píšu na blog a druhým okem sleduju  v televizi volby)



Mám to doma čím dál radši. 


Z kabelky z NILA jsem úplně nadšená. Možná o to víc, protože jsem si na ni počkala. Tři měsíce jsem koukala na e-shop, přesvědčovala sama sebe nesmyslnými znameními pro koupi a racionálními důvody proč nekoupit. 



Ale už s ní vymetám Havířov. Krásně voní. Na to jak je velká, je lehká. Jedna kapsa mě vysvobodila od zmatků, kam jsem si dala klíče a mobil. 






10 komentářů:

Jarka CÁCORkA řekl(a)...

Chválím vše. Lampa i kabela jsou super.
Jarka

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky!

Anonymní řekl(a)...

Ta kapsa uvnitř kabelky je bezvadná. Zdraví Iwka

Pru Den řekl(a)...

Při čtení Vašeho blogu vždycky zvolním ve svých nárocích i požadavcích. Nevím jak to vyzní pro Vás jako adresáta, ale já to myslím v dobrém slova smyslu. Klid, příjemná pohoda, žádný tlak a hon za nedosažitelným. Vše v rámci možností, nenásilně, prostě jen tak. Asi plantám páte přes deváté, každopádně díky za to. Některé blogy mne přímo znervozňují. Propastné rozdíly mezi chtít a moci si dovolit...Snad mi rozumíte.

Anonymní řekl(a)...

Já rozumím a souhlasím
Kamila

EMa řekl(a)...

Výstižně a přesně napsáno Deni Pru ,
pod to se taky podepíšu...YES!
ev@

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, kabelka je nádherná. Také po ní již nějakou dobu pokukuji. Chtěla bych větší koženou kabelku. Můžu se zeptat, jak je řešeno zapínání kabelky? Podle fotek to vypadá, že je uvnitř jedna kapsička na zip a zbytek se zapíná jen na patent. Mám všechny svoje (4) kabelky na zip a nemám zkušenosti s kabelkou na patent. Jak to řešíte z bezpečností v MHD? Mám starch, aby mi do takto otevřené kabelky náhodou nazabloudila něčí ruka a něco mého si od tamtu nevypůjčila.
Jinak mate krásný blog.
Tereza

Soňa Malinová řekl(a)...

Ona ta kabelka je tak hluboká, že si neumím představit, že někdo vleze rukou na dno. Ale telefon si zapínám do kapsičky. Cvok je magnetický, takže jen co se obě strany přiblíží, scvakne se k sobě.

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,
kabelka i lustr moc krásné, ale nejkrásnější: "Mám to doma čím dál radši". A já Vám to "doma" moc přeju. Čtu Váš blog od samého začátku a mám ho velmi ráda.
Vlaďka

Soňa Malinová řekl(a)...

Deni Pru, děkuji. Mám radost, že blog vyklidňuje.