pondělí 6. ledna 2014

Zítra se jdu rozbrečet

do Staré Arény. Pojďte taky. Začátek v sedm.
Hned vedle je  vernisáž fotek  Petra Hrubeše. ( 17:00 divadlo Aréna)
Petr točil Bydlení je hra.


Dopoledne akční pracovní schůzka v OV( jen ten dort , capuccino a plný kelímek šlehačky jsem si neměla dávat) Rozpočet už snad kompletní.  Stavební povolení máme prý očekávat na začátku února. Na úřadech asi ještě dospávají Silvestr. Naše klientka  je krásná, milá a hlavně se z ničeho nehroutí. 

Odpoledne domácí škola s Borkem. Je to hodně o chválení a hlavně se nedivit, že to zase všechno zapomněl. Kdy zas budou nějaké prázdniny?


4 komentáře:

Všednodennosti řekl(a)...

Soni, prosím, ptala jste se učitele AJ na mne? Díky za odpověd´. Marcela

Soňa Malinová řekl(a)...

Ahoj Marcelo. Kam ti můžu poslat na něj e-mail? Říkala jsme mu o tobě a nejlepší bude, když mu napšeš svoji představu a spolu vymyslíte, co by pro tebe bylo nelepší.

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,
jak se Vám líbil film? Je to můj srdeční, miluju M. Persbrandta. Váš blog je super, sleduju ho už dlouho, ale až ten film mě vyprovokoval, abych Vám napsala, jak jste úžasná. Nechápu, jak to všechno stíháte. Moc Vám to sluší a Vaše práce je taková svěží. Držím palce a přeju všechno dobré do nového roku.
Markéta

Soňa Malinová řekl(a)...

Milá Markéto. Film byl naprosto skvělý.Brečela i kamarádka Silva. ( matky takové filmy nesou těžce) Koukala jsem, kde ještě M.P. hrál, a vůbec si nevybavuju, koho hrál ve Šmakově dračí pouti.