středa 29. ledna 2014

Cementová stěrka a onyx.



Podruhé bych do cementové stěrky v koupelně nešla. Na oko krásná, ale tvoří se plíseň. Příště třeba jen stěny. Nakonec jsme se rozhodli, že dáme do sprchového koutu vaničku a na zem matný onyx ve stejně velkých formátech.


( foto Jaroslav Kocián)
               Na stěnách jsou podivné šmouhy, ale ve skutečnosti jsou stejně bílé jako podlaha.

8 komentářů:

hanele řekl(a)...

úžasná kombinace, v příštím bytě už taky jen onyx aneb DREAM BIG :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Nedávno jsme viděla imitace onyxu a jak nemám ráda napodobeniny,tak ty byly naprosto dokonalé. Imitace stála více než pravý onyx:)

Ola řekl(a)...

V koupelně jsme museli vyndat dlaždičku, abychom se dostali k odpadu od vany (spláchla jsem diamant a ano, byl tam). Tak teď tam máme díru a dvířka standartních rozměrů tam nepasují, nedá se nic dělat, musíme předělat celou koupelnu! :) Ne, teď vážně- už dávno uvažuji, že ty odporné dlaždičky vymlátím a vy tady přijdete s návrhem bez dlaždiček, přesně podle mého gusta. Budu si muset objednat návrh a začít šetřit na realizaci.

Anonymní řekl(a)...

Soňo, prosím, co je to za časopis? Chtěla bych si ho koupit a pokochat se tím interiérem víc. A proč se dělá plíseň když jsou stěrky všude - měla jsem chuť na koupelnu se stěrkou, ale když tohle říkáš, tak bych to asi měla přehodnotit. Dík předem za odpověď.

Anonymní řekl(a)...

Omlouvám se, zapomněla jsem na podpis :). Vlaďka

Soňa Malinová řekl(a)...

Je to časopis Můj dům, ale dopředu upozorňuju, že grafikovi asi hráblo a přetáhl fotky fialovým fitrem, takže například hnědý koberec je úplně fialový.

Soňa Malinová řekl(a)...

Pro Olu: Taky běžně splachuju diamanty:)

Barbora Grünwaldová řekl(a)...

To by se mi tuze líbilo! Onyx je nádherný.