úterý 28. ledna 2014

Jak si lidé představují církevní budovu?

Je těžké se trefit do vkusu jednomu , tím hůř celé církvi.




...............
Jdu si číst a zítra se jdu projít...smog nesmog.

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Jen jedna šťoura... Nevím, jestli to je inspirace, nebo pracovní návrh, nebo ukázky z realizace, každopádně, kdyby ta cedulka s označením toalet měla opravdu vzniknout, tak prosím MEN a WOMEN - bez těch e's'ek na konci, neb nepravidelné množné číslo... Učitelka v akci (ale myslím to dobře :))

Unknown řekl(a)...

Soni,
je to krásné, čisté, naprosto odzbrojující a líbí se mi to moc, protože takhle si církevní budovu nepředstavuji/ vždycky jsem církev měla v mozku pod klíčovými slovy zlato, samet, okázalost... a ve vašem podání mi to příjde daleko snesitelnější a bližší.
Chtěla jsem už dávno napsat něco víc, tak dnes.....
Konečně mám hrnek od Vás(zakoupen v Litomyšli:)S vysokoLitomyšlskou přirážkou, ale prostě je tak krásně jednoduchý, že zas budu rok pít kafe jen z něj:)Mám z něj radost!!
Mějte se a ať se daří:)
PAvla

Anonymní řekl(a)...

S tou anglictinou - mens a womens je ok, pokud to s na konci je privlastnovaci (womens wear), a to dokonce i bez apostrofu. Vypousti se - z lenosti, pro grafickou cistotu, ... Lze to pouzit i pro oznaceni toalet (mysleno womens "place"). Lucka

Soňa Malinová řekl(a)...

Vysvětluje te to správně, Lucko. Přivlasťňovací a grafická čistota.Jsem na angličtinu trotl, ale na to jsme se zrovna dívaly.Stejně tam bude jen panáček:-)

Barbora Grünwaldová řekl(a)...

Krásné a čisté.

hanele řekl(a)...

a já už jsem asi "prošedivělá", ale ten druhý návrh je na mě odosobněný a takový mraveništněvčeličkový, takhle bych se ve sboru cítit nechtěla :)

Soňa Malinová řekl(a)...

: marveništněvčeličkový:-)) jj, je to celé divně šedé,ale dělá to to 3D.sama ,když vidím náhledy, tak si říkám,že to neodpovídá tomu, jak si to představuju. proto mám radši koláže.
...a nejraději 3D v krabici od bot:)