pátek 3. ledna 2014

Svatební agentura našich neteří



 Katka( tmavovláska) se loni vdávala. Svatbu plánovala rok. Zbytek rodiny z ní málem zešílel, ale den D byl dotažený do puntíku. Během příprav stihla udělat pár svateb  a zjistila, že jí to jde.
Spoustu věcí, které vypadá hogo fogo jsou vyráběné hand made za skoro nula nula ká čé. Rozstříhané háčkované záclony na stole, sklenice od dětských výživ  a zavařovaček, kytky od sousedky ze zahrady, ale dohromady je to krásné vintage.  Katka je šíleně precizní.( fotografku si zamluvila rok předem) Nic nenechá náhodě. Seznamy stokrát projeté. A hlavně jí to hrozně baví.
Možná je taky pro ni dobrý čistič hlavy, protože její civilní zaměstnání je doktorka na dětském oddělení.
Její ségra Zuzka je přes bar:-) Míchá výborné nápoje . Jinak studuje biomedicínskou techniku, po večerech si přivydělává v kavárně DANIEL .
Good luck holky!





hele, moje hrnky
( nasazuju si naušnice - 24 let :)
Moje přípravy probíhaly tak, že jsem šla do nejbližší půjčovny a vybrala si šaty. Vlasy mi natočila kamarádka , prsteny vyrobil Michalův spolužák. Za to na večerní oslavu přišlo 70 našich kamarádů. Dokonce nám přišli zahrát kluci z divadla Crepáci. ( v Crepácích hrál  i Richard Krajčo, ale zrovna ten večer tam nebyl). Byl to báječný den.



A tady Kačka  a Zuzka na naší svatbě  jako družičky.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Krásná nevěsta,zubajda01

Unknown řekl(a)...

Krásná fotoreportáž!

Zuzana řekl(a)...

Pro mě je fascinující, jak někdo může plánovat detaily svatby rok dopředu. My se před Vánocemi dohodli, že se teda vezmem a 29. ledna byla svatba. Oznámení jsme o svátcích společně s nastávajícím vyšívali... Nebylo to dokonalé, ale byl to krásný den, vydařený se vším všudy.