úterý 21. ledna 2014

Otázka typu: ,,Co chceš za dárek? "...

...mě vždycky zaskočí. V tu chvíli si nemůžu ani za nic na světě vzpomenout na něco, po čem bych toužila. Jasně. Chtěla bych letenky do různých zemí, ale to se nepočítá.
Asi už vážně všechno mám.

Někdo chytrý vymyslel webové stránky DEJ MI DÁREK , které jsou na principu wish listů, jen trochu víc promakané( všimli jste si , že poslední dobou  všichni říkají  ,,sofistikované":-)
Narazila jsem na stránky u Iri Novak

Né každý je tak asertivní, aby rozesílal svým známým seznam přání, ale přinejmenším při příští otázce: ,,Po čem toužíš" , může být připraven odpovědět.

V rámci testu jsem si na stránky vložila Impossible InstantLab
 Věděli jste, že existuje krabička, ke které se připojí iPhone  a vyleze Vám z ní ,,polaroidový" snímek? 
Dobrou hodinu jsem strávila pročítáním o polaroidech. Zatím co u klasického polaroidu nikdy nevíte, co na fotce vyleze ( v tom spočívá kouzlo a zároveň riziko, že to bude stát za starou belu), u InstantLab vytisknete fotku, kterou máte vytipovanou v iPhonu.Výsledek vypadá stejně.
Mám takový neblahý pocit, že bych tomuhle brzy propadla a dřív nebo později bych chtěla klasický  polaroid. 




OBCHOD   a FOTOGRAFKA 

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Soňo, to jste mně neměla dělat! Jak se mně krásně žilo, dokud jsem nezjistila, že existuje něco jako InstantLab.

Anonymní řekl(a)...

Souhlasím s Hanou :D Petra.

Jana Procházka řekl(a)...

Uf,je určitě asertivita o tom,rozesílat svým známým seznam přání ?Asertivita je o sebeprosazení.... ne na úkor druhých a sebe ...mně přijde rozesílat svým známým svá přání,jako závislost,či lpění na to,aby druzí splnili mé potřeby...docela mně to vzalo,asi je to moje téma rezonující. ..Asi nejdu s dobou.
Krásný den,přeji J.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jj.Je divné druhým rozesílat seznamy.

Martina BARABASCA řekl(a)...

Děkuji za tip :-) Polaroid bych nutně potřebovala :-D

Iri řekl(a)...

Tak o téhle krabičce jsem něco slyšela a bylo to v době, kdy jsem se zajímala o to, že si koupím Polaroid.) Sešlo z toho, ale PolaroidLove sleduju na FB, a tak na své přání pořád docela často myslím.)

Jinak jsem si Vás Soňo na Dejmidarek přidala:) a kočičce chci jen říct, že o rozesílání seznamů tady nejde, přátelé k nim mají jen přístup a přehled, čím mohou udělat radost. Obdarovaný přitom do poslední chvíle netuší, co a kdo mu koupí.)

Soňa Malinová řekl(a)...

Polaroid Love mají hlavně nádherný obchod. Takže příště mířím určitě k nim.