neděle 27. ledna 2013

Klidová neděle

Muž odjel na celý den kázat do Ostravy , Borek na fotbalovém zápase a já s Davidem jsem se hodili trochu marod. Dopoledne jsem ještě nadopovaná paralenem zvládla uklidit dům, ale pak jsem padla do postele  s Fridou. Naopak David odpoledne ožil a rozhodl se, že nám upeče cookies. Našel si recept na netu, zašel do obchodu a upekl vrchovatý talíř sušenek s čokoládou.(už teď otevíráme pořadník na nevěsty:-)

,,Frida Kahlo prožila bouřlivý život, plný bolesti i lásky, skandální milostné aféry i fatální vztah s  Diegem Riverou."


Fatální vztah je docela trefný popis. Film nebyl ani tak o malování, jako o vztahu mezi ní a Diegem. Kolikrát se rozešli a  zase sešli, protože zjistili, že bez sebe nemůžou žít ? 
Krásný film. Už teď se cítím lépe.






8 komentářů:

Monika řekl(a)...

Film je opravdu krásný, díky za připomenutí.Uzdravujte se.

Pondělí řekl(a)...

A ta hudba k filmu! Jeden z mých nejoblíbenějších filmů...

Anonymní řekl(a)...

Soni, film patří mezi můj nejoblíběnější...Před týdnem jsem dočetla: Frida, Barbara Mujica. Tam je mnoho o vztahu Fridy s Diegem. Doporučuju ! Pavla H.S.

Lucie Konečná řekl(a)...

Prosím, zapište si Stelu do pořadníku (*8.5.2002). Čokoládové sušenky milujeme všichni!

Soňa Malinová řekl(a)...

Pavli a nemáš knihu doma?
ad nevěsta: Škoda, že nežijeme v Indii. Jedna starost by byla z krku. Ročník ideální, rodinné zázemí velmi podobné...Stela je na prvním místě:-)

Anonymní řekl(a)...

Soni knihu doma mám, vemu ti ji, až pojedu kolem - středa dopoledne...Pavla

Soňa Malinová řekl(a)...

skvělé . jsem doma.

Rheesa řekl(a)...

Ten film miluju, začala jsem kvůli němu malovat ;-)