úterý 9. října 2012

Léčebný proces


Myslím, že tak trochu lidé během nemoci zapomínají, že léčba těla jde ruku v ruce s léčbou duše.
Než doktoři zjistí, co mi vlastně je, neutápím se v depce. Koukám na veselé filmy. Snažím se aspoň na chvíli denně pracovat a když už fakt nemůžu, jdu si lehnout a telefonuju s přáteli .
Mám ještě 3 týdny, aby jsem se zvetila. To už začínáme točit poslední díl Bydlení je hra v tomto roce.
Vysílání vyšlo na krásné datum. 21.12. 2012
Zatím máme vyklizeno a čeká se na renovaci parket.
Panelákový pokoj, to je výzva.

Samozřejmě mám spoustu času na přemýšlení o sobě, o mé práci, o rodině.

Když to vezmu kolem a kolem, mám se dobře.





3 komentáře:

Jana Burianová řekl(a)...

Myslím, že jste na nejlepší cestě k uzdravení - mám pocit, že přesně o tom nemoci jsou - zastav se, udělej si čas, přemýšlej o sobě, o práci, o směru kam dál. Bohužel se bez toho, že by nás zradilo tělo, často zastavit a zklidnit nedovedeme. Tak přeju, ať se daří relaxovat a ještě si to užívat.

likaf řekl(a)...

Ano, když Tě choré tělo donutí k zastavení, nebo alespoň k velkému přibrzdění, najednou si uvědomíš, že ty "nejdůležitější" věci vlastně patří na spodní příčky žebříčku. A rázem se na první místa derou ty opomíjené. A celý tento proces přinese do duše klid, pohodu a vyrovnání... Přeji aby výměna pozic byla co nejméně bolestivá pro tělo a to se mohlo vzpřímit a začít fungovat :=)

Anonymní řekl(a)...

... mooooc hezké datum (btw to končí Mayský kalendář ... btw2, dobře se mi to pamatuje, jelikož mám 22.12. narozeniny :-) ... ale říkám si - "přinejhorším umřu mladá" :-)
... a přeji brzké uzdravení a do té doby příjemné lelkování v rámci možností/zdraví
Dominika