čtvrtek 11. října 2012

Noční focení.



Ani ve snu by mě nenapadlo, že dnes ráno budu ležet uspaná v ordinaci a odpoledne už budu shánět dekorace na noční focení. Naštěstí mi poslali Petra , s kterým se známe dobře z natáčení, takže i fotky,, happy face  "pro mne nebyly takové utrpení. Dokonce jsem  si stihla umýt hlavu a vybarvit obličej. Víc po mně časopis Bydlení nemůže chtít. U kamarádky jsem koukla, jak časopis vlastně vypadá. V pohodě. Dokonce jsem tam objevila krásnou lampu.
S Petrem  jsme se neviděli hrozně dlouho, takže než jsme prostor naaranžovali, nasvítili a řekli si aspoň pár věcí, bylo půl desáté. Počítám, že má tak dvě hodiny práce. Předáme si klíče a pak fičím do postele.
( add narkóza: Přišel doktor , usmál se a ptá se jak se mám, já odpovídám nejen ze slušnosti, že dobře. Pak mi bodnul něco do ruky a do sekundy jsem usnula. Normálně to působí na lidi jen jako utlumení, já už podruhé totálně vytuhla. Po probuzení se zase usmíval. Tak nějak si představuju lékařskou péči......Aby nedošlo ke spekulacím. Byla tam i sestřička ,jo.)

Těším se na zítřejší obyčejný den.
Na holky z mateřského centra, které jsem neviděla celou věčnost.(pořádáme zítra burzu oblečení).
Na sobotní Pecha Kucha Night .
Na nedělní oběd u tchýně.
Na spánek.
Na...všechno.