čtvrtek 8. prosince 2011

Jak zakrýt otvor ke stupačkám na WC nebo televizi ?


Prvních  200 vidělo video, jak točím na kruhu a je to opět smazáno. Natočím lepší, detailnější záběry a budu se chovat seriózně. 
Včera jsem se byla podívat na výsledek po totální rekonstrukci bytu. Původní dispozici jsme překopaly úplně do mrtě, aby v bytě bylo aspoň trochu k žití. Co mě nadchlo, jak majitelé  na vlastní pěst vymysleli skříňku na wc . Montážník prý to komentoval tak , že v životě neviděl skříňku na wc z dubu. Ale uznejte, kdyby byla celá bílá,byla by to nuda. Snímatelné poličky umožňují snadný přístup ke stupačkám.


My jsme zase pro ně vykoumaly úschovnu televize, na kterou se stejně nedívají. Volně stojící pult mezi kuchyní a sedačkou k tomu jen vybízel.


V koupelně bílá , šedá, dub a tahle krásná dekorace.Už jste někdy viděli větve v koupelně? Já ne,ale tohle se mi vážně líbí.




7 komentářů:

disonance řekl(a)...

To vypadá dobře. A nebylo by víc isnpirativních fotek té ukryté televize? Doma za to hrozně lobuju, ale bez výmluvných fotek povedených realizací nemám naději. :-/

janavalachovicova řekl(a)...

ahoj Sono, oboje je pekne! Taky nemam rada televizi jako oltar (teda, ja nemam zadnou :)) ... a ocenuju ze si vymysleli takovou skrinku a ze maji vazu v koupelne. To mam rada! Co naopak nesnasim ... jsou reci remeslinku "ale takhle jsem to jeste nedelal" a nebo "tohle jsem jeste v zivote nevidel" vetsinou jsem na to reagovala "tak ted uvidite" uff. Miluju kdyz je remeslnik sikovnej a neremca. Necham si technologicky poradit, ale veta "to nejde" kdyz ja vim jasne ze jde, me desila vzdycky :) ukazuj nam tady vic promen, jo?

Amelie řekl(a)...

jůůů, šneci.

monča řekl(a)...

Nechci seriózní video! :o)) Chci vidět ten originál, prosíím.
Klienti šikovní, moc pěkně zakamuflovaná plechová dvířka do stoupaček, tleskám a montážník toho teda ještě moc neviděl. Souhlasím s Jeve, z "Ale paninko, to takhle nejde!" mám pupínky, a řemeslníky, kteří slovo nejde vymazali ze slovníku hýčkám domácíma buchtama.
Větev nádherná! Držící šípky závidím, mě se už nevzhledně scvrkly :o/

Anonymní řekl(a)...

S tím videem je to škoda, bylo fajn!

Serioznost bych si nechal do opery nebo kam... na blozích atd. mám rád tu neformálnost - vždyť jsme lidi ;-)

jirka

OLČA řekl(a)...

Soni buď v klidu:) video bylo v pohodě, ty tvoje milé pochybnosti o sobě jsou úplně zbytečné, jinak k bytu, super, taky prosím více fotek proměn, hlavně tu schovanou televizi, u nás téma posledních týdnů, díky, Olča

Unknown řekl(a)...

2015-12-30 leilei
ray ban wayfarer
kate spade
louis vuitton handbags
air jordan 4
louis vuitton
jordan shoes
canada goose uk
fitflops uk
ed hardy
adidas wings
adidas gazelle
ray ban sunglasses
true religion outlet
montblanc pens
tiffany and co
mcm handbags
coach factory outlet online
jordan retro 13
mizuno running shoes
michael kors handbags
cheap ugg boots
north face jackets
coach factory
louis vuitton handbags
ugg outlet
michael kors outlet
michael kors
mcm handbags
ugg boots for sale
air max 90
air jordan shoes
new balance shoes
coach outlet online
true religion jeans
louis vuitton borse
air jordan femme
coach factorty outlet online
ralph lauren pas cher
michael kors outlet
jordan 3 white cenment