úterý 27. prosince 2011

Falešný krb

Dnes první den kdy je opravdu volno. Vzbudila jsem se v devět a ještě dvě hodiny jsem zůstala v posteli. Děti poskakují na wii už od rána.
Dostala jsem od muže knihu. Nové pařížské interiéry. Rodina mě nerada vidí, když pracuju, ale prohlížet knihy mám povoleno. (netušili, že zrovna navrhuji pokoj s falešným krbem a listování knihou byla taky práce:-))
Člověk nabyde dojmu, že snad každý francouzský byt má svůj krb. Když ne funkční, tak aspoň jako římsu na odkládání. Zajímavé, kolik možností jsem jen v knize zahlédla a to jsem se nepustila ještě do časopisů Art and Decoration.




žula na krbu a křesla Barcelona

                                    zrcadla nad krbem jsou krásná ... asi taky nějaké nad krb navrhnu

zrcadlo v krbu jsem ještě neviděla, ale líbí se mi to (zlatý bobek už méně)

                          Tato fotka vyšla zajímavě. Pokaždé, když se na ní podívám, mám pocit, že nějaké obří prsty leží před krbem a přitom si jen přidržuji stránku.
Hanele mi koupila  skvělou kombinaci dárků : červený lak na nehty, sexy silonky, knihu a alkohol. Po probuzení se vždy leknu, co to mám s prsty:-) Silonky jsem hned natáhla druhý den a měly úspěch.
Silonky a lak na nehty nebrat na pracovní schůzky.Pozornost by se ubírala nesprávným směrem.

 Není úplně patrné, zda krb je funkční, nicméně kovová římsa s pohrabáči vytváří dojem skutečného krbu. Ještě tam naházet pár polen a hotovo.
                                          opět kámen s téměř neznatelnou kresbou, jednoduchý, krásný
                                                jak je vidět...ve Francii je všechno možné...hotový oltář:-)

Příspěvek jsem psala dohromady 1,5 hodiny. Z toho hodinu jsem telefonovala s kamarádem mého muže (řešili jsme pracovní záležitosti). Seznámili jsme se teprve před čtyřmi dny, ale po dlouhé době mám pocit, že  s někým můžu mluvit celé dny a pořád bude co. Neuvěřitelně osvěžující. Jeho žena je v bledě modrém, jen je samozřejmě mnohem krásnější než on:-)


7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobrou noc,
milá Soňo, i já vás našla, jako asi mnoha z nás díky příspěvku v MB z května t.r., který se k mě dostal víceméně náhodou a od té doby pravidelně sleduji Váš blog, který je vyjímečný.
Do příštího roku Vám i Vašim blízkým přeji vše dobré, zdraví, lásku, štěstí.
Irena

hanele řekl(a)...

krb a zrcadlo musí být - nad nebo dovnitř (vlastně úžasný nápad - dovnitř, když není funkční!), moc hezké úlovky a ta fotka s nehty je jak od Dalího!

Reia Aria řekl(a)...

Jé Soňo, já mám úplně stejnou! A taky vyfocenou, jen jsem ještě nestihla vložit na blog;-). AetD mám doma několikaletou sbírku. I když si na první pohled řeknu, že tnhle styl není pro mě, pak si dlouho prohlížím interiér a fascinuje mě, co jsou do něj všechno francouzi schopni zakomponovat a celek přitom působí sehraně a uvolněně!
Hodně úspěchů i v roce novém, inspirace a taky času jen pro sebe, měj se krásně, Š.

Soňa Malinová řekl(a)...

Běžně zařizuju taky v úplně jiném stylu,ale byt, na kterém teď pracuju je tak nádherný. Jako vystřižený z nějakého francouzského časopisu.A krb tam bude skvěle pasovat.

Anonymní řekl(a)...

Rovněž děkuji za dlouhodobou inspiraci, za tu letošní z mnoha důvodů obzvlášť.

Díky nejen za interiery, ale tak nějak celkově za inspiraci k žití a za to, jak to celé "sedí".

A mačkám pěsti na vše dobré v novém roce. Moc.

Magda řekl(a)...

ahoj sonio, podivej se tady, prosim, http://stilinspiration.blogspot.com/2011/12/lovely-home.html je tam uzasny krb a*la skladiste casopisu. zdravim

Soňa Malinová řekl(a)...

Magdi, to je supr . Moc díky.
Veru: taky děkuji za hezký vzkaz