úterý 6. prosince 2011

Design pro cyklisty Segrasegra

Segrasegra - Don't Walk: Ride!:
Jezdit na kole začíná být móda. Hity  jako bio, eko a cyklo doufám nebudou jen trendy, ale zakoření se pevně do naší společnosti. Nedávno jsem zmiňovala, že s chválihodnou aktivitou, ať je to bio či eko, je dobré jít ruku v ruce s designem a módou, aby povrchní lidé, jako jsem třeba  já, tomu přišli  na chuť. Proč, když už se člověk dře na kole, by neměl vypadat aspoň dobře.( I když já se skoro za každým cyklistou ohlédnu, pokud má dobrou figuru :-))

Módní značka Segrasegra představuje na letošním Design supermarketu  (DS) kolekci pro cyklisty. Můj bratr je cyklista  a pár mých známých taky, takže vím, jak moc by je potěšilo třeba triko Zahejbám.
Pokud Vám náhodou unikla informace, že Designsupermarket (DS) začíná právě v této době , je dobré zaškrtnou do diáře červeným fixem . 

Úplně malá odbočka. Včera mi kamarád sesynchronizoval mého Ufouna s počítačem.Co si zapíšu do diáře v telefonu , objeví se taky v PC a naopak. Báječné.


Segrasegra asi taky jezdí na kole, protože oblečení má přesně ty vychytávky, které cyklista potřebuje. Jeho hlavní potřeba je, aby se nestal dárcem orgánů.Tedy - být viděn. Ačkoli  oblečení je tmavé, vždy tam najdete nějaké reflexní pásky a nebo je na písmo použita reflexní barva.

 Nad bundami a tričky s nápisy,, Zahejbám" se usmívám. Doufejme , že cyklista zahýbá jen vpravo a vlevo a svou ženu miluje nade všechno na světě.




9 komentářů:

yasnnna řekl(a)...

Ta bunda je úžasná, takhle si představuji dobrý design - hezké, funkční, vtipné.

Soňa Malinová řekl(a)...

že jo?!

Unknown řekl(a)...

To je výzva - začít jezdit na kole, zrušit tramvajenku a za půl roku si člověk na bundu našetří. Pěkné džíny pro bikery vyrábí i Levis - nepromokavé s kapsou na cyklistický zámek. Jen jsou střižené jako skinny fit a to si po dětství stráveném na fotbale a dospělosti na kole přes lýtka moc nenatáhnu.

QualityDesign řekl(a)...

Cyklistů, které potkávám, se spíš děsím...nejsou ani eko ani bio, jsou rádoby in. Nejprve koupí super drahé kolo, pak šílené oblečky v signálních barvách-starší pánové v elastickém umělohmotném řůžovo žlutém úboru jsou k popukání...Nedávno jsem v metru četla nápis "smrt cyklistům", já bych to tak nehrotila...
stačilo by, kdyby se převlékli do právě takových bundiček:-)

Unknown řekl(a)...

To nejsou cyklisti, to jsou ufoni. Prosím neplést. Teď v prosinci jich už naštěstí moc nepotkávám a cyklostezky jsou naše :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Hi.Úplně ty fosforové cyklisty vidím:-) Pavel naštěstí k této skupině nepatří.Viděla jsem ho na živo i s tou jeho starou favoritkou.

monča řekl(a)...

Hele kde je showroom nakousnutýho jablíčka kde rozdávají IPhony? Jdu si hned zřídit blog a běžím tam! :o))) Ne, je moc hezký sledovat to nadšení, zažila jsem to u manžela a bavil mne i ten proces kdy vybíral asi mezi 3 adepty tenkrát podobných vlastností a každý den přišel naprosto bezvýhradně rozhodnutý pro jednoho z nich a z práce mi pak psal důvody, proč to ten či onen nemůže být :o) Sladký. Jsem ráda, že se rozhodl tak dobře a ráda sem mu poradila s barvou :o))
Čekala jsem, kdy jakožto hlavní informátorka o designových akcích zmíníš Design Supermarket, snad se tam dostanu. Včera jsem si nechala vyfotit plíce a dobrý, a dokonce mám letos oficiální omluvu neumytých oken, juch. Zase sem se rozepsala...včera sem si zaskočila do výtvarných potřeb a na každou otázku sem si hned sama odpověděla, už fakt potřebuju mezi lidi! Krásnou dobrou noc.

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak to mám radost,že plíce jsou bez stínů.Okna počkaj.U mě byla koupě zcela spontální.Původně jsem si chtěla změnit jen tarif.

monča řekl(a)...

Díky. Tak to teda byla pořádná změna :o))