sobota 31. prosince 2011

Ahoj



Ahoj. Co děláte? Já celkem nic. To jste si asi všimli. Ale hlavu mám k prasknutí, protože dělám na novém projektu a kudy chodím, tudy na to myslím.
Dala jsem si dnes deadline pro odevzdání slíbeného, aby se té mojí kebuli trochu odlehčilo.
Ke všemu jsem se ještě nechala uvrtat k návrhu (zadarmo a ještě to musí být hotové do týdne) . Mají jediné štěstí, že mě jeden večer osvítilo a za hodinu jsem to měla.Tyto charitativní aktivity mám jen vůči neziskovkám, veřejně prospěšným organizacím atd.

Celé to bylo šílené. Druhý svátek vánoční mě ,,unesli" z návštěvy v Čeladné, převezli na místo ,15 minut focení a předání informací a pak mě zase převezli na oběd k mojí mámě.

Je to trochu nefér, protože s jedním obývákem se už trápím 14 dní a pořád mám pocit, že to není ono. Nechce se mi to odevzdávat, i když už je po termínu a je těžké vysvětlovat, že někdy trávím celé hodiny, než najdu to správné křeslo ke krbu.

Leden bude asi stejně šílený jako září. Rychle si musím pořídit diář.

Kdyby jste náhodou věděli o něčem zajímavém, co se děje 4.1. v Praze (výstava, koncert), tak mi, prosím, dejte vědět.

Hezký Silvestr.





8 komentářů:

Já-Jirka řekl(a)...

Také přeji pěkného silvestra a vše nejlepší do nového roku.

Rád čtu tvůj blog a trošku ti i závidím. Něco takového jsem si přál vždycky dělat. Pomáhat lidem k pěknému bydlení a tím i k šťastnějšímu životu.

Jen jsem nikdy neměl tu odvahu a nevím kde bych mohl začít a co je pro to potřeba, takže jsem se nikdy k tomu nedostal, ale snad třeba časem se to změní.

Kač řekl(a)...

Už jste navštívila Neviditelnou výstavu?

Soňa Malinová řekl(a)...

Skvělý tip.Moc děkuji.

Kač řekl(a)...

Byla jsem tam shodou okolností před pár dny a je to neskutečně silný zážitek ...

Anonymní řekl(a)...

souhlasím a doporučuji Neviditelnou.

monča řekl(a)...

Kač, prosím, tuto výstavu mám v oku již dlouho, je prosím "pochopitelná" i pro 7 leté děti?
Díky moc.

Kač řekl(a)...

Děti jsem tam potkala sice potkala, ale starší, myslím, že to pro ně bude spíš hra, což je dobře.
Ovšem zvažte, že přeci jenom strávíte 70 minut v absolutní tmě, kde budete mít co dělat sama se sebou, natož hlídat caparta. Mě i kamarádky se na úplném začátku zmocnila panika a bylo nám fyzicky špatně (to některé návštěvníky přiměje až k opuštění výstavy), pak když jdete, tak si chcete vše osahat, musíte bedlivě poslouchat průvodkyni a nechat se vést jejím hlasem, protože budete mít nulovou orientaci i odhad a já třeba vůbec necítila ani, když kamarádka stále deset centimetrů přede mnou.
Ale jak říkám, na dítě to může působit spíš jako dobrodružství ...
Takže jsem Vám dala takovou šalamounskou radu. :)

monča řekl(a)...

Kač, děkuju za popsání Vaší zkušenosti, bylo to pro mne opravdu moc cenné. Vůbec jsem netušila, že je výstava tak dlouhá ani, že je tam nějaký průvodce a tak. Holky by to určitě braly jako dobrodružství, rády třeba cestou ze školy zavřou oči a jdou po slepu, ale byla by to pro ně jistě cenná zkušenost, kdyby to bylo v menšim, tohle by na ně bylo moc a neužily by si to ani ony, ani já a ještě bychom nerady mohly znempříjemnit prožitek někomu jinému. Tak ještě jednou moc děkuju.