pátek 22. července 2011

Předsíň

Tento týden se  soustředím na předsíně.Osobně si myslím, že už v předsíni  by měla začít zábava. Zábavné věci najdete  ve SACANDIUM  http://www.scandium.cz/cs/produkt/14043 nebo NAOKO http://www.naoko.cz/produkt.php?kat=04.07&pr=1060239&od=0 nebo v DEMABY http://www.demaby.marianne.cz/eshop/doplnky/doplnky/solid-wood/
Předsíně obvykle trpí nedostatkem světla, proto je dobré prosvětlovat dřevem a zrcadly.
Včera jsem se sešla s kamarádkou , která je ukrutně zamilovaná a kdyby jí postavili do předsíně , už by nemuseli vůbec svítit. Je hrozně hezké vidět jak září. A když už jsme u té lásky, včera jsme si s mužem pouštěli Richarda  M. a shodli se na tom, že nikdo jiný neumí o lásce zpívat tak jako on.


3 komentáře:

monča řekl(a)...

... a spoustu si toho zvládnete udělat sami :o) (bych ještě doplnila) Stačí zapojit vlastní fantazii a nebát se zrealizovat vlastní i třeba trochu šílené nápady a komu se nedostávají, tak zapátrat v zahraničních kreativních časopisech nebo si počkat co z toho se po pár měsících až po pár letech objeví v Marianne Bydlení :o)
Ten sofistikovaný "botník" z Naoka jsem zakomponovala klientce do předsíňové sestavy, kde bojujeme s místem, jen doufám, že nebude ničit špičky lodiček.
Jinak krásný výběr!

Soňa řekl(a)...

jj.taky jsem byla trochu zklamaná,když některé ,,nápady" designérek z MB jsme našla v zahraničních časopisech,nicméně se jim nedá upřít,že to co předvádějí, je světové a eklektické a to umí jen málokdo.Takže si ráda prohlédnu po čase něco, co už jsem jinde viděla,ale v jiném podání.
,,botník" nebrat na lodičky.pouze na kopačky.

monča řekl(a)...

Alespoň dělají "osvětu", ne každý je takový šílenec, aby ruinoval rodinný rozpočet nespočetným množstvím zahraničních časopisů. A jinak před MB smekám, je to jediný český časopis o bydlení, který si pravidelně kupuju, proměny jsou zde lidské, ale nikoli zaprděné (vzhledem k pokročilé hodině si dovoluji tento výraz :o)).
Takže máte s "botníkem" už zkušenost? Já ho ještě naživo neviděla, budu ho muset pořádně prozkoumat...nebo vylepšit, aby byl něžný i na holčičky.