neděle 3. července 2011

Skříňka na hodinky

V sobotu i v neděli jsem byla v truhlárně.Truhláři vyrobili skříňku na hodinky pro http://www.chronoshop.cz/. Dva dny jsem se drbala s dny do šuplíků. Pořád jsem přemýšlela jak obtáhnout sameten dno,aniž by látka byla vidět ze spodu šuplíků.Nakonec jsem koupila tvrdý papír, na něj jsem  nalepila vatelín,pak sametem obtáhla a zahla do spodu papíru a teprve potom jsem papír nalepila na překližku.

(dna připravená k převozu)
Už chybí jen úchytky a tradá do pražské prodejny hodinek.
Ke krásným hodinkám patří těžká klasika.Kdyby jste potřebovali uskladnit svých 49 hodinek nebo 49 briliantových náhrdelníků, stačí jen říct a my Vám něco takového vyrobíme:.

7 komentářů:

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

super!

Soňa řekl(a)...

JJ.Truhláři mají zlaté ruce.Otec a Syn.Syn je má pekerované od ramen až dolů.Líbí se mi ty klasické pojezdy.V něčem jsem hrozná konzerva.A dub je moje nejoblíbenější dřevo.Pro jeho strukturu a barvu.

Anonymní řekl(a)...

Dobry den Soni! Neznate, nemate, nevite o nekom kdo dela kvalitne a za rozumnou cenu imitaci betonu tzv. betonové ci cementově sterky? Mate s tim nejakou zkusenost? Rada bych si dala do koupelny.
Dekuji predem.

Anonymní řekl(a)...

viz. predchozi vzkaz: Dekuje Marketa

Soňa řekl(a)...

Náhodou znám:-) Firma AVIS COLOR z Ostravy dělá nádherné stěrky.Cena 1300 i s prací ,což oproti PANDOMU (3000,-) je skvělá cena.
Za dvě stovky Vám udělají vzorek m2,aby jste měla představu,jak to vypadá v ploše.

Anonymní řekl(a)...

Dekuji! Hezky den preji! Marketa

Soňa řekl(a)...

Není zač.Pošlete pak fotky!