čtvrtek 3. prosince 2009

Vzkříšení obyčejných věcí

Příští týden chystám workshop. Vzkříšení židlí. Mám k dispozici 18 takových kousků, které jak jinak, dovezl můj muž zadarmo. Určitě dám vědět a můžou přijet čtenářky i ze širokého okolí. Bližší informace přidám později, protože by jste náhodou mezi nakupováním dárků, mohly na to zapomenout.
Někdo vzkřísil toaletní trubky.

Tahle Ashley použila papírový krajkový papír, co se dává pod dorty a přenesla vzor na plátěnou tašku. A to není zdaleka jediný její počin. Jako profesionální fotografka krásně dokumentuje výrobní postupy.
Čtvtek je báječný den. Starší syn napsal všechny písemky a na zítra se nemusíme učit.
V tomto týdnu jsem se naučila všechna pohoří, nejvyšší vrcholy, kde pramení a ústí naše největší řeky( písemka z vlastivědy) dále pak všechny jehličnaté stromy,tvary šišek, jehličí, barvy kůry a způsob využití(písemka z přírodovědy), jak se řekne anglicky socha, náměstí,zahněte do prava, pak jděte podél obchodu s oblečením(písemka z angličtiny).Naštěstí z v matematice exceluje-písemka dopadla taky za 1. Přípravu na písemky z JČ jsem už vzdala.Vyjmenovaná slova už umí , jen vždycky zapomene 4 háčky a čárky.Tedy za 2- vždycky chválím.
Vstoupila jsem do univerzity třetího věku.

5 komentářů:

Andrea Tachezy řekl(a)...

Ty se máš, já už na to nestačím - teda na matiku nestačím už asi od třetí třídy....

Gralińka řekl(a)...

Paráda.. už šetřím ruličky na úkaz číslo 2 ! :))

Soňa řekl(a)...

pro Andreu: Ty už jsi za vodou.Dítě už skoro na střední.

Andrea Tachezy řekl(a)...

Jo Soňo,mám pocit, že teď je to uplně nejhorší - aby se dostala tam kam v chce - a chce tam vůbec? :-) Už aby byl duben!

Soňa řekl(a)...

Moc jí to přeju,aby se dostala.