pondělí 14. prosince 2009

Vánoční balíčky

Dodatek :Po včerejším zveřejnění na blogu je již zajednáno: jedna sada lžiček, 1 talíř(Hanka Hrušková), 1 stolička k umyvadlu (Veronika Sivková),jídelní stolička (Jana Pavlasová),lednice (Kamila Teslíková).Moc děkujeme. V neziskovém sektoru jsem zapojená už 10 let. Ještě pořád se cítím trochu divně, když žádám o podporu pro daný projekt. I přesto, že z mé strany to vyžaduje stovky hodin práce zadarmo a žádný osobní zisk. A snad stokrát jsem se ptala sama sebe , jestli mi to za to stojí. Stojí. Pro všechnu radost, povzbuzení, zábavu, kterou rodinám rozdáváme, to nevzdáváme.
V roce 2010 je před námi velký krok. Otvíráme kavárnu pro rodiny a jejich děti. Velké nadšení se střídá s mírným chvěním, jak to všechno zvládneme. Rekonstrukce bývalé školky se chýlí ke konci a čeká nás zařizování. Napsaly jsme si seznam dárků, které bychom rády dostaly pod stromeček. Víme,že né všechny přání se plní. Ale doufáme...,že přece jenom něco pod stromečkem najdeme.

Za rodinné centrum Majáček
předseda občanského sdružení
Soňa Malinová
http://www.majacek.com/

3 komentáře:

hanele řekl(a)...

Pěkně jste to vymyslely! Ještě, aby se nám nesešlo 5 dřezů ;)
Máme IKEA stoličku do koupelky, u nás se nepoužívá, takže rádi věnujeme!!!

Soňa řekl(a)...

Berem.Díky.Pevně doufám,že nikdo nepojede pro dřezy,ale napíše,že je chce koupit nebo poslat peníze.Ale všechno je možné.Radši ještě něco dopíšu.

Anonymní řekl(a)...

Alespoň ty sleničky 365+ rezervuji a kupuji já. Odečti to z mého platu :)
cimi