pátek 11. prosince 2009

Vánoční přáníčka a přání,která už se plní






Vypité šesté kafe, ale nedá mi to, abych ještě dnes nenapsala pár souhlásek a samohlásek.

Poslední dny jsou plné milých překvapení , splněných tužeb. A pak , že Ježíšek neexistuje !


Sedím v čekárně u zubaře , připravena na časovou prodlevu, listuju Marianne Bydlení. Prohlížím si všechno, jen články tipu: Jak začít podnikat " přeskakuju. Ještě sjíždím seznam obchodů, v kterých tentokrát nakupovali a najednou vidím Malina design.
Mám vážně radost, protože tenhle časopis mám ráda. Kutí, přetírají a instalují věci tam, kde je běžně člověk nevidí.
Radost číslo dvě: Už hrozně dlouho hledám točířku do mé dílny.Vést internetový obchod, dělat keramiku, interiéry, občas točit pro ČT, vést rodinné centrum, děti, manžel, domácnost.....víc , než je zdravo pro jednu osobu. A zdá se, že už nemusím hledat. Pod svícnem je někdy největší tma.
Radost číslo tři:Někdo se rozhodl, že nám zařídí bar v kavárně. Díky.Díky.Všechny židle jsme natřely a dnes se nabídla jedna maminka z RC, že sedáky všechny očalouní. Taky díky,díky.


Vánoce jsou tady!


Přikládám odkaz pro inspiraci na Vánoční přáníčka. Třeba budete chtít někomu popřát něco víc, než aby mu nezaskočila kost v krku.





6 komentářů:

Gralińka řekl(a)...

taky jsem si všimla lampy od Maliny :)) paráda a gratulieren ! :)

Jana řekl(a)...

Tomu říkám radostný advent. :-) Do Marianne Bydlení jsem mžourala včera v noci, ale lampa mi též neunikla (a taky mi udělala radost :-)).

Soňa řekl(a)...

Díky za přejícnou radost.

mrozkulka řekl(a)...

Soni!
Každý rok před vánocemi se snažím na netu najít nějakou inspiraci na péefko, ale ještě nikdy se mi to nepovedlo. Tvůj odkaz je PERFEKTNÍ! Rozhodně se nechám inspirovat...:-)

Soňa řekl(a)...

Tak jsem ráda,že se odkaz hodí.

Blanka řekl(a)...

Ahoj SoňO,tak tenhle časopis mám taky moc ráda a kupuju si ho pravidelně