pondělí 21. prosince 2009

Aby vlk se nažral a koza zůstala celá




Aby zůstal původní nábytek, ale pokoj byl nový. Některá zadání jsou jako pro chytrou horákyni. Pokud máte starší laminátový nábytek, který spatříte, jen co vstoupíte do pokoje, je lépe jednotlivé kousky rozhodit.Nejlépe do zádveří.
Ubrala jsem jednu skříňku. 3 skříně pro jednoho kluka je až nad hlavu, za to jsem přidala police.
Kontejner s třemi zásuvkami jsem využila jako podnož pro jednu stranu stolu.
Vděčné jsou rolety z Jisku. Jsou levné (okolo 200 kč) a pokoji dodají útulnost. Výmalba udělá dojem velké změny, i přes to, že nový je jen stůl ,police a koberec. Velmi chválím majitelku, že zainvestovala do zdánlivě nepodsatné věci jako je povlečení a polštáře. Stačí dvoje povlečení,které se obměňuje a krásně doladí pokoj. Naopak- neladící povlečení prostoru může velmi uškodit.Nezapomeňte na dekorace, které já ještě na fotkách nemám. Pro vášnivého rybáře rozvěšené pruty a fotky ryb. Tento týden jsem dostala sms, že v pokoji jejich syna tráví celá rodina nejvíce času.To má asi synátor ,,obrovskou " radost:-)))











3 komentáře:

Ene řekl(a)...

Černý zátěžák? Měli jsme v obýváku. Pro dospělé nezničitelná záležitost, pro roční batole brnkačka na pár měsíců. Ještě že ti velcí už na koberec nečůrají a na podlaze nejedí :))

Soňa řekl(a)...

On je to kvalitní tmavězelený koberec,ale na fotce vypadá jak zátěžák:-)))

Anonymní řekl(a)...

Super změna.
cimi