pondělí 9. ledna 2023

Mini dovolená

Obchodní partner   pozval Dana na lyžování spolu s dalšími firmami. ( v létě byl na Madeiře). Mohli si vzít i rodinné příslušníky. Tak jsem tady. 

Hotel krásný. Nábytek a stěny očalouněné  bouclé. Trend, který se neokouká. Strašně dobré jídlo a pití v neomezeném množství. ( a to jsem se přes Vánoce tak držela!!!). 











foyer

Víte o tom, že původně slovo foyer je prostor pro ohniště? Tak tady skloubili původní význam s tím současným.


vyhřívaný venkovní bazén (foto  staženo z webu)

Nemáme tak krásné počasí. Mlha, vítr a sněžení. Chvílemi jsem neviděla ani na pět metrů před sebe. Omylem jsem sjela na černou. 

Danové přilbě říkám hasičská. Vybavení naštěstí v té mlze není vidět:)







5 komentářů:

Marcela řekl(a)...

Tak to je vtipné, zrovna jsem domluvila se svým synem, který v Obertauern dělá lyžařského instruktora. Tak kdybyste tam potkali nějakého šílence na skialpech za každého počasí, tak to asi bude on. Užijte se to, i když s tím sněhem je to celkem bída.

Soňa Malinová řekl(a)...

Tady už dva dny sněží, ale povětrnostní podmínky jsou dost šílené.Pořád se rozhodujeme, jestli dnes vyrazit na svahy.

Jana řekl(a)...

Krásné to tam máte. A ten sníh bych taky chtěla! Ukazovala jsem fotky na instáči devítileté dceři (bez popisku) a ona na to: "Hm, to je pěkné, to asi nebude u nás!" A měla pravdu:-)

PiPi řekl(a)...

Opravdu originalni interier ale pokojskou bych tam delat nechtela.Bacha na tu mlhu,je to nejzradnejsi variant z pocasi,uplne zblbne orientacni smysl.Tesim se na dalsi clanek...a jooo,ted jsem si vzpomnela ze furt cekam na zminku o redizajnu Vasi loznice:)))

Soňa Malinová řekl(a)...

To máte úplnou pravdu. V jednu chvíli jak byl vítr a mlha, jsem měla pocit, že jedu rychle dolů a přitom jsem stála na místě.