pondělí 9. ledna 2023

Mini dovolená

Obchodní partner   pozval Dana na lyžování spolu s dalšími firmami. ( v létě byl na Madeiře). Mohli si vzít i rodinné příslušníky. Tak jsem tady. 

Hotel krásný. Nábytek a stěny očalouněné  bouclé. Trend, který se neokouká. Strašně dobré jídlo a pití v neomezeném množství. ( a to jsem se přes Vánoce tak držela!!!). 











foyer

Víte o tom, že původně slovo foyer je prostor pro ohniště? Tak tady skloubili původní význam s tím současným.


vyhřívaný venkovní bazén (foto  staženo z webu)

Nemáme tak krásné počasí. Mlha, vítr a sněžení. Chvílemi jsem neviděla ani na pět metrů před sebe. Omylem jsem sjela na černou. 

Danové přilbě říkám hasičská. Vybavení naštěstí v té mlze není vidět:)







4 komentáře:

Soňa Malinová řekl(a)...

Tady už dva dny sněží, ale povětrnostní podmínky jsou dost šílené.Pořád se rozhodujeme, jestli dnes vyrazit na svahy.

Jana řekl(a)...

Krásné to tam máte. A ten sníh bych taky chtěla! Ukazovala jsem fotky na instáči devítileté dceři (bez popisku) a ona na to: "Hm, to je pěkné, to asi nebude u nás!" A měla pravdu:-)

PiPi řekl(a)...

Opravdu originalni interier ale pokojskou bych tam delat nechtela.Bacha na tu mlhu,je to nejzradnejsi variant z pocasi,uplne zblbne orientacni smysl.Tesim se na dalsi clanek...a jooo,ted jsem si vzpomnela ze furt cekam na zminku o redizajnu Vasi loznice:)))

Soňa Malinová řekl(a)...

To máte úplnou pravdu. V jednu chvíli jak byl vítr a mlha, jsem měla pocit, že jedu rychle dolů a přitom jsem stála na místě.