neděle 20. září 2020

Z hnízda...

 Nevím, o čem mám psát dřív. Pořád se něco děje.

V pátek večer odjel David s kamarádem Alešem do Holandska. ( pracovat) Půjčila jsem jim svoji starou Hondu. Tak ještě rychle do servisu. Asi mě osvítilo, protože jsem dokoupila i trojúhelník, který mi v autě chyběl a dvě oranžové vesty. Ráno telefon, že měli nehodu. Z kamionu před nimi vypadl velký plast. Duchapřítomně nenajeli do vedlejšího pruhu, kde jelo auto a raději to riskli a do plastu najeli. Utržený výfuk. Naštěstí to se to stalo dvě hodiny před místem, kde budou bydlet. Policie s nimi sepsala protokol a pokračovali pomalu do cíle. ( Aleš je vyučený automechanik a ten zhodnotil, že dojet můžou) David jako vždy úplně v klidu. To na něm obdivuju. Mně samozřejmě už bylo smutno, než vyjeli. Uvidíme se až na Vánoce.



Aleš


10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

To je úplně nejlepší, co mohli kluci udělat, myslím odjezd za prací do zahraničí. Obě mé děti toto před časem podnikly a pobyt v cizině jim /nám/ podstatně změnil život. Přeji všem hodně štěstí! Iva

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak snad to bude i v jejich případě pozitivní zkušenost.

Anonymní řekl(a)...

Kazda zkusenost ma svou cenu! Teda to rika moje maminka. A ja to ted rikam svym dceram.

Hlavne at se kluci vrati v poradku domu (treba az na Vanoce, ale sup k maminkam!)

I.

Veronika řekl(a)...

Předpokládám Soňo, že přihlížet tomuto Davidovo odchodu vstříc opravdovému životu, pro Vás musí být asi jedna z nějtěžších zkoušek, co se dětí týká. Nechat jej jít a plně důvěřovat, že vše, co jste mu dala se teď zhodnotí. Jakoby všechny problémy se školou byly vlastně jen malicherné, teď jde najednou o opravdový život.
Ale kluci to zvládli skvěle, držím palce, ať se jim daří a Holandsko je pro ně tou opravdovou praktickou zkouškou z dospělosti. Věřím, že Váš syn se neztratí.

Soňa Malinová řekl(a)...

Je to přesně tak, Veroniko, jak píšete. Člověk si myslí, že škola byl ten hlavní boj, ale byla to jen etapa a je tu nová. Víte na co těším? Źe mu budu psát opravdové dopisy, tak jako mi je psala máma, když jsem byla na střední škole v Bechyni.

Soňa Malinová řekl(a)...

Každá zkušenost má svou cenu , je moudré rčení.

Anonymní řekl(a)...

Soňo, koukám na Váš blog už x-let. Dívala jsem se na Vás už na gymplu v Chalupách atd., pak jsem na VŠ objevila Váš blog, na Meatdesignu jsem Vás viděla fakt ŽIVOU, pak jsem díky Vám a blogu přežila solidní poporodní depku... a dnes po dvou letech na jednu stranu strašně Davidovi závidím, že odjel do světa, protože mám pocit, že to není tak dávno, kdy já balila kufry do USA, a na druhou stranu si neumím představit, že vůbec jednou přetnu tu pupeční šňůru k dceři, aby taky jela (a že do ní hustím každý den, že do světa teda pojede a na zadku tu sedět nebude). Tak nějak s Vámi stárnu. Ale dáváte mi spousty nadějí - že život i po 40-ce fakt ještě pokračuje, že i po miminu je dál život, v kterém jde víc než jen o plíny, svačinky a odrážedla a že je sakra furt se na co těšit! Já se teď těším, jak nám poreferujete, jak hoši velký svět milujou, i když možná dostanou na zadek, jak už jste vypsala x propisovaček a jaké jsou na poště fajn pošťačky! A pořád Vás budu vyhlížet na našich výletech, protože se míjíme plus minus o týden ve výskytech na stejných místech! Ale jednou to vyjde! Thumbs up for mums and kids!

Soňa Malinová řekl(a)...

Šílené jak to letí. Když jsem začínala psát blog, David nastoupil do druhé třídy.
Určitě se hlaste, až se potkáme!

Loan lender řekl(a)...

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim

DEBY FINANCING LOANS COMPANY řekl(a)...


I am a private money lender and Investor, Do you need a legit, honest, reputable and quick loan? I can help you with 100% guarantee loan, I am offering business and individual loan, More also we finance all kind of projects. Waiting to hear from you to enable us send you the loan application form or for more details contact


CONTACT LENDER COMPANY:

C.E.O. Deby Johnson.
debyfinancingloans@gmail.com
Whatsapp Number: +447459797459
Whatsapp Number: +918375004762
DEBY FINANCING LOANS COMPANY