pondělí 21. září 2020

Sobota svatební

Romantika jak bič.
Ze starého mlýna vytvořili místo na rodinné oslavy. Někteří spali ve stanech, někdo v autě...my jeli domů, ale i tak jsem si stihla pořádně zatancovat a značně ovínit.
Pokud chystáte vdavky, tak adresa je Zástřizly 87 ( u Kroměříže). Neboli prdel světa. Ale krásná.





Ženil se Danův spolužák z vysoké školy. Kterou mimochodem všichni dodělali, jen Dan to před bakalářkou vzdal. Nicméně účel to splnilo. Našel tam skvělé kamarády.



Josef a Eliška. Byli i na naší svatbě. Díky nim, to mělo slušné grády.




 

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Měli jsme tam svatbu - tedy synovec mého manžela - 10. září. Jelikož nám přálo počasí, byla to svatba nááááádherná. Je to příjemně na samotě, takže ani třeba dosti zvuková akce by nevadila. Jinak kousek odtud jsou Střílky, proslavené barokním hřbitovem. Srdečně zdraví Marie

Soňa Malinová řekl(a)...

Jj. S tou samotou a zvukem výborné. I možnost se schovat do stodoly, kdyby pršelo. Naštěstí bylo krásně a teplo.

Loan lender řekl(a)...

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim

DEBY FINANCING LOANS COMPANY řekl(a)...

I am a private money lender and Investor, Do you need a legit, honest, reputable and quick loan? I can help you with 100% guarantee loan, I am offering business and individual loan, More also we finance all kind of projects. Waiting to hear from you to enable us send you the loan application form or for more details contact


CONTACT LENDER COMPANY:

C.E.O. Deby Johnson.
debyfinancingloans@gmail.com
Whatsapp Number: +447459797459
Whatsapp Number: +918375004762
DEBY FINANCING LOANS COMPANY

DEBY FINANCING LOANS COMPANY řekl(a)...


Do you need 100% Loan Finance? huge capital Private finance for business expansion, new project start up. We offer our services to both government and companies in any part of the globe. Our services falls in various ranges like direct funding program, short and long term funding program,Discounting of bank Financial Instruments,Letter of Credit against acceptable bank instruments, Asset trading – Trade finance Etc.

C.E.O. Deby Johnson.
debyfinancingloans@gmail.com
Whatsapp Number: +447459797459
Whatsapp Number: +918375004762
DEBY FINANCING LOANS COMPANY