středa 23. září 2020

Jablečné galeje

Ráno dilema, jestli rezervaci na moštování nezrušit. Jednak jsem byla po rušné noci  dost unavená ( někdo se chtěl ve dvě ráno podívat do naší garáže) a za druhé špatný pocit, že v ,,pracovní  době" budu moštovat. 

Tak jo. Umyla jsem čtyři přepravky jablek a vyrazila . 24 litrů moštu. Odhaduju, že ještě tak 60 litrů nám visí na stromech. V neděli jsem domluvená se Silvou na zavařování . 

Odpověděla jsem na pár mejlů. Retuš keramiky a naložení pece. Vyžehlit košili Borkovi do tanečních.

Kam se ztratily zbývající hodiny fakt nevím. 

Dneska jsem natrefila díky Andrei  na instagramový profil @jaknareklamuasite  a jeden z nadpisů byl: ,,Jak pracovat z domu a nezbláznit se z toho?" Docela mě to pobavilo, protože jsem doma hrozně ráda sama. Blázním z toho, když mám víc než jednu schůzku týdně. Občas mě ruší i rádio . Jinak ale  cenné rady. Hlavně pro ty, co chtějí ve svém podnikání prorazit.








6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Soňo, já vozím jablka do pálenice. Z 200 kg jablek cca 14 litrů 48% pálenky.
Výborný dárek, lék na kašel...:o))) Martina

Andrea Tachezy řekl(a)...

Já bych se taky zbláznila, kdybych nepracovala z domova :)

Lucie Konečná řekl(a)...

Taky bych se zbláznila! Žijeme si svůj sen, holky. I když občas není co žrát.

Soňa Malinová řekl(a)...

Taky to vidím na pálenku:)

Loan lender řekl(a)...

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim

DEBY FINANCING LOANS COMPANY řekl(a)...


Do you need 100% Loan Finance? huge capital Private finance for business expansion, new project start up. We offer our services to both government and companies in any part of the globe. Our services falls in various ranges like direct funding program, short and long term funding program,Discounting of bank Financial Instruments,Letter of Credit against acceptable bank instruments, Asset trading – Trade finance Etc.

C.E.O. Deby Johnson.
debyfinancingloans@gmail.com
Whatsapp Number: +447459797459
Whatsapp Number: +918375004762
DEBY FINANCING LOANS COMPANY