pondělí 7. září 2020

Projekty

Některé dělám i rok.

U Viktora a Veroniky jsme se konečně z hrubé stavby přesunuli do fáze zařizování.Ve sprchovém koutě odvážní. Chtěli dřevěnou niku. Sama jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží. Baterie namontované. Linka a skříně na místě . Ladíme barvu repasovaných křesel. Rozhodujeme se mezi odstíny  hořčice , kari a žluté. Na stěně s televizí budou dvoje tajné dveře. Ubozí truhláři.





V Brně se rozsekla barva kuchyně. Bude lahvově zelená. Ve hře byla i růžová.

Kdo mě zná, ví, že jsem vystoupila z komfortní zóny, co se týká barevnosti.



......

V Malenovicích jsme půl roku stavěli . Místo abych řešila interiér, tak jsem navrhovala fasádu, okna, střechu, střešní okna) . Konečně máme podlahy, obklady a dveře.

.....

Jeden velký projekt. Dům od A do Z. Nejraději bych si vzala 14 dní dovolenou a věnovala se jen tomu.

Ale nemůžu. Protože Lukáš ( Danův spolužák)  potřebuje za 5 týdnů přestěhovat do novostavby svoji rodinu, kde není udělaná koupelna, podlahy, dveře, kuchyně a schodiště. Jedem neuvěřitelnou rychlostí. Mám dobrý pocit, že jsem mohla ovlivnit základní materiály. 

......

Rekonstrukce koupelny a podlah za Ostravou. Ti jedou úplně beze mě. Až jsem z toho celá nesvá, že nevolají

.....

Rekonstrukce 1.patra  v rodinném domě u Havířova. Oříšek, ale vypadá to, že jsme ho rozlouskli.

....

A pak resty, které dotáhnu tento týden, i kdyby se dělo nevím co.

A tak já žiju. Radostně, protože mě to moc baví. Někdy hodně svižně.  

Mimochodem dnes David dělal reparát ze dvou maturitních předmětů. Zítra ještě jeden předmět. Z kterého sice dostal dvojku, ale musí ho dělat znovu. České školství je pro mě velká záhada.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Soňo, zdravím Vás. A opožděně gratuluji ke svatbě :) Svatební dar pošlu k Vánocům-prostě mi všechno trvá.... Díky za inspiraci!! Nikol

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuji za přání:)

Renata řekl(a)...

Hezké ráno,musím říct,že to zařízení vypadá opravdu luxusně a moc mě zaujala ta zelená barva kuchyňské linky.Se zelenou už jsem se setkala,ale vyloženě s takovým odstínem ne a vypadá fakt dobře.Přeji hezkou neděli.