úterý 8. září 2020

Stěhování pracovní desky...

Čtyři metry délky. Tolik sprostých slov.

Doufám, že mi truhláři ještě zvednou telefon.


9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

..jsou to chlapi šikovní...já jsem kdysi vláčela do 4.patra koberec 4x7m, z obchodu mi ho přivezli, ale ani za peníze nechtěli pomoct odstěhovat...ani jsem nevěděla, kolik sprostých slov znám....pěkné babské léto vinšuju jarka

Anonymní řekl(a)...

my stehovali prkna na stoly z vjezdu do garaze na strisku nad garazi (cca 40cm sirokou), na tu pak vylezl muz podaval je zase vys. a ja si vystlala okno v patre dekama a tahala ty prkna z te podesty pred kuchyskam oknem nahoru. adrenalin - nic neodrit, muze neshodit dolu... po schodech bychom se nevytocili. gabina

Soňa Malinová řekl(a)...

Ženské mají neuvěřitelnou páru ať jsou to životní situace nebo ve chvíli, kdy se jedná o jejich bydlení.Všichni známe příhody, kdy je schopná ženská přestěhovat za odpoledne všechen nábytek, jenom proto, že si to zrovna vzala do hlavy:)

Jana řekl(a)...

Soňo, nebo proto, že jejich muž nemá čas/chuť/není doma/ považuje to za zbytečné:-) Já už si doma dělám skoro všechno, protože než bych poslouchala ty mužovy kecy...:-) Ale momentálně k akcím "stěhujeme nemožné" mám k ruce syny - v 11 a 13 letech ještě spolupracují:-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Jo, tak tyhle příhody známe taky. Bohužel.

eva řekl(a)...

To není možný...stejný způsob přesunu stolní desky (na šířku celé stěny v pracovně pod okno) před 31 lety do 9. patra v paneláku. Ale stálo to za to!!! Fakt.

Soňa Malinová řekl(a)...

Deváté patro! To je mazec.

Eva Fraňková řekl(a)...

Taky se těším na novou linku v novém domě. Manipulace by snad neměla být u nás problém, protože je hned vedle linky HS portál, kuchyň v přízemí. Ale samotné stěhování? Jestli to bude jako minule, tak muž přestěhuje dvě skříně, lednici, pračku a vše ostatní budu balit, přenášet, převážet, vybalovat a dokolečka přeskládávat sama, dokud se to někam nevleze. Ještě vymalovat v novém a také ve starém. Manželovi se zdá vše dobré, dokud není v lepším. Budu muset poslouchat hodně rychlou muziku, abych to dávala v tempu :-)

Anonymní řekl(a)...

raz sme niesli dlhú koľajnicu na záclonu pešo na 32.poschodie..
ale nebolo to celkom hore, budova mala 33 poschodí :)
andrea