neděle 2. srpna 2020

Tak už!

A bylo to moc hezké. Počasí tak akorát, abychom mohli do rána vysedávat na terase.
Při obřadu foukal vítr, takže moje rozcuchané vlasy  vypadaly jako záměr, šaty a stuha vlála jako ve filmu. Pastorova řeč se líbila.

Skoro bych řekla, že základ dobré svatby jsou příbuzní a hosté, kteří nejsou nároční, nic nekritizují, umí se bavit a společně se radují z našeho štěstí. 
Obavy, aby se někdo nenudil, byly zbytečné. 
Moji kluci to táhli až do rána se silným jádrem pařičů. David  s Josefem za mix pultem . ( ti dva teda zakalili ve velkém) Borek pořád na parketu.
Já jsem odpadla kolem druhé. 
Od určité doby mám trochu okno, ale vím, že jsem většinu času tančila.

malá vsuvka:
15 minut před obřadem jsme se s D. začali oblékat. Do toho volal pastor, že už dorazil a jestli máme ty papíry z matriky. D. úplně zbledl. Hned jsme si řekli, že nehledě na úřední platnost , se prostě  vezmeme před Bohem a o dva dny později to dořešíme se svědky.

Focení s Martinem vřele doporučujeme. I když máme spoustu kamarádů fotografů ( Dan studoval fotku)  a Vendy mi dělá ty nejhezčí fotky, nakonec jsme se rozhodli zaplatit člověka, který se tomu  věnuje profesionálně. Sice jsem ještě neviděla výsledek, ale samotné focení v přírodě  bylo moc příjemné. K tomu nám pustil z malého repráku Danovu oblíbenou muzika, takže i on, který se vyloženě nerad fotí, byl v pohodě.

Trefa do černého byl výběr místa na obřad a oslavu. Na  Františkově dvoře skvěle vaří. ( všichni pěli ódy). Krásné, přirozené prostředí uvnitř i venku. Obřad pod vzrostlým kaštanem a okolo koně v ohradě - moc romantické. Zastřešená terasa v případě deště. Hned vedle  stylové ubytování. Přírodním kamenem a dřevem nešetřili.


Mám pár fotek od kamarádek. Na ty od fotografa si musíme počkat.
My vzadu. Moje hlučné kamarádky vpředu. Sranda s nima byla.


8 komentářů:

Magda řekl(a)...

Milá Soni, moc jsem na Vás myslela :-) Hodně štěstí!!

Zubajda01 řekl(a)...

Tak ať ta romantika vydrží!!! Ještě jednou hodně štěstí.

Anonymní řekl(a)...

Moc ráda k Vám chodím, moc ráda si tady čtu, mám ráda to maximum v minimu slov...Je krásné, že se Vám svatba vydařila podle Vašich představ, já vdaná nejsem ale nelituji, mě totiž vždy děsilo to, jak lidi zapomínají, že ta svatba je PŘEDEVŠÍM o těch dvou lidech...Soňo, gratuluji a z lenosti sem hodím jeden (můj) okopírovaný komentář.

Ohledně manželství, ne nadarmo píšu do přání a šeptám do ouška, nejen sex a sociální jistoty ale I POVÍDÁNÍ A NASLOUCHÁNÍ!!!
A VÍCE ROHLÍKŮ!!!!!!!!!!!!!
(vysvětlím: do jednoho stánku v Příbrami přišel stařičký pán s očima modrýma jako Paul Newman, koupil 5 rohlíků, třesoucíma prstama napočítal drobné, usmál se a odešel. A chlápek ze stánku, kam chodím na pokec mi povídá, že pánovi je přes 90 a DENNĚ chodí své ženě pro čerstvé rohlíky...dívala jsem se za ním a byla totálně hotová.
Takže má milá, klidně se hádejte, vyříkávejte si své názory i argumenty, ale pořád spolu mluvte)
A VÍCE ROHLÍKŮ.

Mějte se hezky,
Magda

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuju za všechna přání.

Anonymní řekl(a)...

Hodně štěstí! Moc ráda Vás čtu. Vaše psaní je minimalistické, inspirativní, naučné, osobní, jen tak dále. Děkuji. Lenka

Maryla Vlk řekl(a)...

Milá Soňo, "žiju s Vámi" od doby, kdy jsem náhodou objevila, že má oblíbená designerka z pořadu ČT má svůj blog. Za což jsem neskutečně šťastná. Vaše nápady mě vždy posouvaly dál. Když se člověk pustí do psaní pro "veřejný" prostor je logické, že jeho čtenáři budou sdílet prožité chvíle s ním. Myslím, že kdybychom se potkaly, určitě bychom si rozuměly. Každopádně jsem na Vás v pátek moc myslela, protože dešťových srážek je v tomto létě víc než dost a zajistit na tak důležitý den dobré počasí je fakt loterie. Vám se to vydařilo, počasí bylo super. Přeji Vám oběma (teď už vlastně jen jednomu, neboť jste jedno tělo a jedna duše), ať ta cesta, po níž jste se rozhodli jít je bohatá na zážitky, zkušenosti a prožitky. Hodně štěští a sil do dalších společných dnů.

Liška řekl(a)...

Kamarádky jsou hodně sympatické!
Gratuluju ke svatbě a taky k výběru místa. Je to pravda s těmi hosty - když jsou radostní a přející a o nic jiného jim nejde, je to fajn. Protože přece o nic jiného nejde.

Unknown řekl(a)...

Dobrý den, Klokočov je krásné prostredí. Také uvažujeme o tomto místě. U nás ale bude asi problém počet hostů. Mohu se prosím zeptat kolik jste měli hostů vy?