čtvrtek 13. srpna 2020

Jak se nesedřít.

Už se to zas nějak nahustilo. Klienti se potřebují za 6 týdnů nastěhovat do novostavby a to tam není koupelna, kuchyně, schody, dveře ani podlahy.

Takhle rychlé schvalovací procesy jsem ještě nezažila. Snažím se vymyslet řešení, aby to nebylo na úkor kvality. Je to trochu boj. 

V pondělí začala rekonstrukce v jiném domě. Nikdo nevolá. Až mi je to podezřelé. Tak snad všechno klape.

V dalším domě vysekávají podomítkovou sprchovou hlavici a posunují o 20 cm výš. Někde soudruzi udělali chybu.

Zítra celodenní výlet. Zaměřit dům, návštěva výrobce oken, oběd a domů.

Každý den se snažím udělat 2-3 hodinovou pauzu. Čtu si. Prohlížím si hezké knížky. Zajdu si do města na oběd, na nákup. Sushi je moje nejblíbenější jídlo tohoto léta. Najím se tak, aby mi mozek stále fungoval. Když nefunguje, jdu spát. Vůbec nehledím na denní dobu. Klidně  ve tři odpoledne. K večeru dodělávky,  mejly, vařím, koukáme na film, jedeme městským kolem na pivo...

......

Volali z Kunštátu, jestli letos přijedu na keramické trhy. Nepřijedu, i když to tam máme se Silvou moc rády. Nemám čas vyrobit svoje zakázky, natož něco navíc. 

Za to jedeme příští víkend s D. do Prahy. Oléé.








3 komentáře:

Matilda řekl(a)...

Tip na výrobce oken - Okna Kolovrat, stavime domek u Brna a i když jsou 2 hodiny cesty od nás, už se oken nemůžeme dočkat. Luxusní přístup a cena byla taky bezkonkurenční. A nejsem od nich :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Ano, právě tam jsme byli:)))

Matilda řekl(a)...

Tak to je fór, jsem ráda, že je taky znáte. Máte s jejich okny už nějakou dřívější zkušenost?